Én ezt nem nagyon értem.A lényeg hogy nekem jövő májusig nem írt babát?Az nagyon gáz lenne.Rita
2011. okt. 4. 10:22
552/652 anonim válasza:
megnyugtattál Moncsi :) Én meg totál abban a hitben voltam, hogy az azt jelenti, hogy nincs baba. Akkor még reménykedem.
Ha péntekig nem jön meg a mensim ami már 2 hét késés lesz, akkor elmegyek orvoshoz mert félek hogy cisztás lettem.
Vagy pedig a vetélésem bezavart és amiatt késik.
2011. okt. 4. 10:22
553/652 anonim válasza:
lulu voltam.
RITA AZ BAROMSÁG VOLT, ÉN ÍRTAM, DE ÉN SEM VOLTAM AZZAL TISZTÁBAN!
Bocsánat!
2011. okt. 4. 10:23
554/652 anonim válasza:
Akkor most mi van Lulu?Mit ír nekem ez a Jónásnaptár?Bár majdnem mindegy, mert én már októberben terhes leszek!!Sőt inkább már vagyok!!.)
Anita!Mikor is jött meg neked?Miért van még fent a hőd?Rita
2011. okt. 4. 10:25
555/652 anonim válasza:
Mondom lányok, nem azt jelzi nektek, hogy nincs peteérés, hanem azt, hogy bármilyen nemű baba foganhat!!!!! Moncsi
2011. okt. 4. 10:28
556/652 anonim válasza:
szombaton jött meg, de csak ezen a héten szombaton kellett volna megjönnie. na ez az amit én sem tudok, hogy miért van még mindig fent. szerintetek beágyazódhatott attól még? lehet ebből valami? Anita
2011. okt. 4. 10:28
557/652 anonim válasza:
Neked Rita egészen jövő év májusáig nem mutatja hogy fiú vagy lány babával leszel e terhes.
szeptemberben azt m utatja hogy szept. 15,16,17,18 napokon nagy az esélye a teherbe esésre.
lulu
2011. okt. 4. 10:30
558/652 anonim válasza:
Anita!Milyen erős a vérzésed?Nem csinálsz egy tesztet azért holnap reggel?Rita
2011. okt. 4. 10:30
559/652 anonim válasza:
Köszönöm szépen Lulu és neked is Moncsi!!!Már kezdtem megijedni hogy nem lesz addig babám!!!Rita
2011. okt. 4. 10:33
560/652 anonim válasza:
Rita, írtam már, hogy a vetélésed nem zavarhat be, mivel ez olyan pici terhesség volt, hogy a szervezet ezt sima menzinek fogja fel.(ezt sok helyen olvastam már) Nekem is megjött a vetélésre rá 31 napra, tehát viszonylag rendes időben. Lehet baba van. Moncsi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!