Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Marcsi!Nekem egy kicsit cikcakkos a görbéd, de még lehet belőle valami.Igazából ez még az eleje.Feltennéd a múlthavi görbédet??
Sajnos nem ismerem a jónás naptárt, de a Moncsi mindjárt kiszámolja nekem.
Moncsi!az adataim:1982.11.06 Orosháza
Itt a múlt havi.
Több nincs mert 2 hónapja mérem.
Amúgy lehet azért cikkcakkosabb mert beteg voltam és szedtem rá gyógyszert is. Még mindíg beteg vagyok.. :(
Én akkor abba reménykedtem hogy beágyazódás miatt volt a hőleesés..
De szerintem a mostani görbém se cikkcakkos mert 36,5 környékére húzza be majd az alaphőt akkor hasonlít majd a múlt havira. Ez a ciklusom 13. napja..
Igen csinálok!
Csak nem tudom mikor csináljam mert elvileg egy időpontba kell azt is és akkor 5 óra fele csinálom.
De olvastam olyat is hogy kora délután valakinek pozi, estére meg halványabb már...
Vagy csináljak 2???
Ó már apát felkészítettem hogy 6.-ig akció mindennap!
Csak szegénykém fáradt 11-12órát dolgozik..
Rita!
Neked a jónás módszer furcsa dolgot dobott ki. megnéztem és egészen jövő májusig nem írta a babát.
én múlt hónapban néztem az enyém és nekem is ezt írta, de én terhes lettem de sajnos elvetéltem. nekem erre a hónapra is behúzta hogy nem vagyok termékeny, viszont októberben már behúzta a kislányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!