Dehogy nevetünk ki, én is pont ezt mondtam a páromnak hogy a PCO-m miatt úgy érzem hogy csorba esik a nőiességemen.Hogy lehet hogy nem lesz spontán gyermekem és olyan mintha nem lennék igazi NŐ.De mondta hogy ne mondjak butságokat.Aztán rájöttem hogy igaza van.Szóval ne csüggedj Moncsi.Lesz babátok nem is olyan soká.Tudod ezt a hónapot mindenki egy babával a pociban fogja zárni.Ez biztos!!!Rita
2011. okt. 3. 14:28
483/652 A kérdező kommentje:
Moncsi!
Pé-után huzza be pár nappal.
Ne butáskodjál már!!
Én tegnap éreztem hasonló dolgot, nem akarom hogy megjöjjön megint, mert most úgy érzem összezuhanok ha nem sikerül a sok trükközés ellenére se. (hőmérés, ovuteszt)
Olyan dolgok jutnak eszembe hogy mi van ha valami baj van velem azért nem sikerül. Tudom hogy még "csak" 3. hónapja próbáljuk de én félek..
Na tessék kezdjük a bekattanást, pedig hol van még a ciklus vége?...
2011. okt. 3. 14:35
484/652 anonim válasza:
Moncsi ne legyél depis. Fel a fejjel. Ritának igaza van, mindenki babás hónapot fog zárni. Anita
2011. okt. 3. 14:40
485/652 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak. A hétvégén kellett volna megjönnie. 3 napja mensizek, igaz nem annyira mint szoktam, de megvan. Hőm fent, tegnap leesett, ma megint fel ment. Na ilyenkor mi van? Anita
2011. okt. 3. 14:47
486/652 anonim válasza:
Vagyis kellene most hétvégén. Anita
2011. okt. 3. 14:48
487/652 anonim válasza:
Csak az a baj csajok, hogy mi van akkor ha a héten lesz ovum? Nálam sosem lehet tudni, van amikor 14, van amikor 26, most meg a 18. napon volt. Pénteken jön meg a párom, lehet lekéssük:(.
2011. okt. 3. 14:51
488/652 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok lekésni!! Hidd el!
2011. okt. 3. 14:57
489/652 anonim válasza:
Én nagyon hiszek az agykontrollban.Ha nagyon sokat gondol az ember egy dologra akkor az meg fog történni.Jelen esetben arra kell fókuszálni, hogy pénteken legyen peteérésed.Lehet hogy hülyén hangzik, de ha láttátok a Titok című dokumentumfilmet akkor tudjátok hogy miről beszélek.Hidd el Moncsi sikerüli fog.Pénteken jön apa és akcióztok és pont akkor lesz péd.Rita
2011. okt. 3. 14:57
490/652 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy lekéssétek az ovut mert még csak a 6. napja van a ciklusodnak Moncsim!
Pénteken még csak a 10. napod lesz hétvégén meg akció, de írtam is neked hogy hétfőn hajnalba ha akcióztok az pont jó lesz!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!