Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
holnap reggel tesztelj!majd írd meg az eredményt!Barátnőmnek is kb.fél óra múlva mutatta ki a teszt és most van egy gyönyörű szép kisfia!Tehát ne keseredj el ebből még lehet bármi!:)
Niki
Lulu milyen márkájú volt a félpozi teszt?
Mert komolyan mondom Medilabos nekem is lett már időn túl pozi.
Szurkolok neked!
Én a helyedben már ma csináltam volna..
Sziasztok lányok!!Bocsi hogy én is eltűntem, de szombaton Romániába voltunk vasárnap meg Pesten.Nekem a héten kellen hogy megjöjjön, annyira fájnak a bimbóim hogy nem tudok hozzájuk érni.Nem tudom hogy miért, ilyet nem szoktam produkálni, biztos a tabi elhagyása miatt van.Nektek szokott ilyen vagy ehhez hasonló lenni?Dolgoznak a hormonok.Lulu, szurkolok nagyon neked és mindannyian várjuk a pozi tesztedet holnap.
Marcsi sajnálom hogy nem éreztétek jól magatokat a lagziba.Én már úgy elmennék egybe.Imádok enni és imádom a jó tortákat is.Én nem nagyon tudtam használni az ovutesztet mert nekem baj volt a hormonjaimmal és az meg pont az Lh szintet méri.Rita
És most nekem ilyen a görbém:
medilabos :(((((((((((((
köszi csajok hogy szurkoltok, holnap megírom reggel!
Lulu
Marcsi, mikor húzza már be az alaphőt????????
Moncsi
Nagyon depis vagyok, lehet ma már nem jövök fel Azért felnézek, elolvasom, amiket írogattok. Puszi Moncsi
::((((((((((((((((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!