Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Ez szuper Moncsi!!!!!
Naná hogy nem lesz szombatig ovud!!!
Mondtam én h ne pánikolj és lám :) :)
Örülök!!
sziasztok. Örülök, hogy mindenki itt van, nem hagytatok el minket. :) Ez a mai: [link]
Nekem maradt tegnapról túrós tészta, úgyhogy az lesz az ebéd. Anita
MONCSII!!De jó, nagyon örülök, hogy mégis veled lesz a párod!!Látod, mondtam én hogy mindenki babás lesz októberben!!
Anita, tényleg jól alakul a görbéd.Én is tettem fel görbét még nekem is fent van a hőm.Péntekig várok én is.Rita
Azon gondolkodtam nem kellene-e egy új topic mivel ez már elég hosszú, és sokan lemorzsolódtak..
Hmm? Ki mit gondol?
Moncsi?
Lenne egy kérdéem még.
Ne nézzetek dilinek!!
Ugye olyan nincs h a hő alapján van pé-je az embernek az ovuteszt meg - és az ovutesztnek van igaza?
Ugye nem lehetséges..??
néztem a görbéd Rita. Szépen alakul.
Marcsi olyan van, vagyis olvastam, hogy az ovuteszt negatív volt és mégis volt pé. és baba is lett. Anita
Azt tudom, de olyan nincs hogy a hő szerint minden okés van pé meg minden az ovuteszt meg - és az ovuteszt mutatja jól?
Ha jó a görbe akkor magyarul az ovuteszt a sz@r????
Ugye???
Az új topicról mit gondoltok??
Ez már kuva hosszú..
Anitával értek egyet maximálisan, de ezt az előbb én is írtam már neked!
Indítsak most én?
Mit szólsz? Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!