Sziasztok csajok!Engem a kérdező hívott meg erre az oldalra,úgyebben a cipőben járok mint ti.Nekem ez lesz a 6.hónapom és már a kezdetek óta járok dokihoz.Clostit szedek minden hónapban más adagolásban,s ebben a hónapban tüszőrepesztő injekciót kapok,ha nem sikerül ez a hónap átjárhatóságira kell mennem::(A tüszőérésemet a doki figyeli uh-on.Ma megint megyek hozzá szeretkezés után mert megnézi a kisfickókat odabenn...:)Nagyjából ennyi
Niki
2011. szept. 30. 10:05
322/652 anonim válasza:
Szia, légy üdvözölve, már vagyunk egypáran, akik jövő nyáron szeretnének szülni. Moncsi
2011. szept. 30. 10:08
323/652 anonim válasza:
Ti jártok dokihoz?
2011. szept. 30. 10:16
324/652 anonim válasza:
Én nem, csak ha muszáj, nekem már van kettő, úgyhogy nagy baj talán nincs, ez az 5. hónapunk. Moncsi
2011. szept. 30. 10:20
325/652 anonim válasza:
Szia Niki!Megkérdezhetem hogy miért kell a kezdetek óta dokihoz járnod?És hogy miért kell clostyt szedened?Rita
2011. szept. 30. 10:23
326/652 anonim válasza:
Értem.Én ma megyek megint,kíváncsi leszek mit mondd.Még nem volt ilyen vizsgálatom,meglátjuk:)Nekem ez a 6.napom,remélem már látni fog érőben lévő tüszőket.Elméletileg a jővőhéten a 13.napon kell visszamennem hozzá hogy beadja a tüszőrepesztőt.
Niki
2011. szept. 30. 10:26
327/652 anonim válasza:
Szia Rita!Igazság szerint a türelmetlenség vezetett a dokihoz...gondoltam hátha így hamarabb összejön.Végül is szerintem jól döntöttem,mert ha még várok vele lehet hogy még több időbe kerül.A doki szerint a Closti csodagyógyszer és szinte tuti a siker...teltek a hónapok és semmi.Különböző adagban szedtem ,tény hogy amikor csak1x1 írt fel kicsilett tőle a tüszőm.Egyértelművé vált,ha nem szedem akkor nem lesznek szép nagy tüszőim. Most 3x1 szedek,kicsit félek tőle,hogy nehogy túl legyek stimulálva,remélem ma uh.gal is megnéz a doki.
2011. szept. 30. 10:34
328/652 A kérdező kommentje:
Üdv Niki!
Remélem jól elfogunk dumcsizni :)
Most eltűnök egy kicsit van pár intézni valóm, de jövök vissza hamar.
2011. szept. 30. 10:41
329/652 anonim válasza:
Értem Niki.Akkor lehet, hogy tényleg jó hogy a kezdetektől jársz dokihoz.Nekem egy kicsit fura, hogy a doki azonnal írt fel clostyt.Azért gondolom, hogy tudod hogy az a csodaszer nem jó hatással van a méhnyálkahártyánkra, mert elvékonyítja.Szedsz mellé E vitamint??Szerintem nekem is fel fog írni hamarosan a dokim, mert én meg PCOS-S vagyok.Rita
2011. szept. 30. 10:47
330/652 anonim válasza:
Szedek E vitamint,Mastodyn cseppet,vitamint,na és persze iszom a teákat.Szerencsére eddig nem volt gond a méhnyálkahártyával,remélem a mostani adagtól sem lesz.Félek tőle,de ma majd arra is rákérdezek.Úgy tudom hogy Pcos-ra jó a Closty sokaknak sikerült evvel a gyógyszerrel teherbe esni!Mikor mész dokihoz?Mikortól kell szedned a Clostit?Hanyadik napon vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!