Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Sziasztok csajok! :)
Nekünk is ez 3 hónapunk,most késett másfél hónapot,de kiderült petefészek cisztám van :(
Első baba lenne,már nagyon várjuk.
27 éves vagyok Ildi
Szia Rita!Köszi :)
Igen sok cisztám van,2 nagyobb és sok apró.
Őszintén szólva,nem tudom,szóhoz sem jutottam,majdnem elsírtam magam.A tünetek alapján PCOS vagyok.5 éve volt már cisztám.
Szia Ildi!
Neked van hőgörbéd?
Nyugodj meg, mindenkinek össze fog jönni a baba, és támogatjuk egymást ha valaki be akar "csavarodni"
Sajna én a ciklusom vége felé eléggé begolyóztam, mivel volt 2 halványpozi tesztem de megjött..
Szia Marcsi!
Nincs hőgőrbém,jó hogy megtaláltalak benneteket,mert tényleg kezdtem becsavarodni és elkenődni.
Rita sokat olvastam már róla,most 3 hónapig Duphastont kell szednem,olvastam hogy az segít majd a babának.
Ha lesz kérdésem hozzád fordulok.
Becsavarodni csak a ciklus végén szoktunk, ugye Marcsi? :D
Üdv Ildi, ha velünk vagy, te is babásodsz ebben a hónapban!
Van még valaki akinek József a párja? XD
Moncsi
Szia Moncsi!
Nagyon remélem igazad lesz.
Nekem nem József a párom :( azért nehogy kitagadjatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!