Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/652 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! :)

Nekünk is ez 3 hónapunk,most késett másfél hónapot,de kiderült petefészek cisztám van :(

Első baba lenne,már nagyon várjuk.

27 éves vagyok Ildi

2011. szept. 28. 17:29
 122/652 anonim ***** válasza:
Szia Ildi!Légy üdvözölve a klubban.És sok cisztád van?Mit mondott a doki?Esetleg te is PCOS-S vagy?Rita
2011. szept. 28. 17:32
 123/652 anonim ***** válasza:

Szia Rita!Köszi :)

Igen sok cisztám van,2 nagyobb és sok apró.

Őszintén szólva,nem tudom,szóhoz sem jutottam,majdnem elsírtam magam.A tünetek alapján PCOS vagyok.5 éve volt már cisztám.

2011. szept. 28. 17:36
 124/652 A kérdező kommentje:

Szia Ildi!

Neked van hőgörbéd?

Nyugodj meg, mindenkinek össze fog jönni a baba, és támogatjuk egymást ha valaki be akar "csavarodni"

Sajna én a ciklusom vége felé eléggé begolyóztam, mivel volt 2 halványpozi tesztem de megjött..

2011. szept. 28. 17:40
 125/652 anonim ***** válasza:
Ildi!Ne keseredj el nekünk is van esélyünk csak nekünk egy kicsit nehezebben fog menni.Olvass el mindent amit a PCOS-ről tudni kell, mert könnyebben fog menni a teherbeesés ha tudod a szabályokat.Lehet hogy van egy kis inzulinrezisztenciád is és azt sem ártana megnézetni.Ha jó orvosod van és IR-ed van lehet hogy ad majd neked metformint.Ha meg akarsz tudni valamit erről a betegségről nagyon szívesen segítek ha tudok.Nekem sajnos van tapasztalatom.És az sem utolsó hogy nőgyógyász volt a párom.Sokat tanultam tőle is.Rita
2011. szept. 28. 17:42
 126/652 anonim ***** válasza:

Szia Marcsi!

Nincs hőgőrbém,jó hogy megtaláltalak benneteket,mert tényleg kezdtem becsavarodni és elkenődni.

Rita sokat olvastam már róla,most 3 hónapig Duphastont kell szednem,olvastam hogy az segít majd a babának.

Ha lesz kérdésem hozzád fordulok.

2011. szept. 28. 17:52
 127/652 anonim ***** válasza:

Becsavarodni csak a ciklus végén szoktunk, ugye Marcsi? :D

Üdv Ildi, ha velünk vagy, te is babásodsz ebben a hónapban!

Van még valaki akinek József a párja? XD

Moncsi

2011. szept. 28. 17:56
 128/652 anonim ***** válasza:

Szia Moncsi!

Nagyon remélem igazad lesz.

Nekem nem József a párom :( azért nehogy kitagadjatok :D

2011. szept. 28. 18:00
 129/652 anonim ***** válasza:
Ildi!Neked hogy hívják a párodat?Nekünk Jocónk van.Rita
2011. szept. 28. 18:01
 130/652 anonim ***** válasza:
Dehogy tagadunk, ide mindenki jöhet aki babát szeretne, és nem szeretne becsavarodni.
2011. szept. 28. 18:02
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!