Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Persze, nem titok, én 36vagyok, párom 33. Fiamat 27 évesen szültem, lányomat 34 évesen, azért gyúrok ennyire a harmadikra most, mert mire zsüli 3 éves lesz, szeretném, ha megszületne. Mivel a lányom novemberben fogant, novemberig még van két hónap. De nyáron annyira rossz szűlni, július 30-án szűltem 50 fokos melegben, azt hittem elpatkolok. :D
Fiam márciusi. Moncsi
Köszi Rita! Mindenkinek szorítok!
Mint mondtam, vettem ovutesztet is a ciklus.hu szerint okt.7.-én lesz pé-m, szerintetek úgy jó ha okt. 5.-én kezdem el az ovuteszteket csinálni??
Rita amúgy neked is érdemes lenne ovutesztet csinálni a jövőhónapban! Én a vateráról rendeltem mert ott olcsó 65ft/db.
Háhááá hiányzom ugye? :D
Sokan voltak amúgy, meg bámészkodtam kicsit, na meg bevallom vettem egy király nadrágot fekete szövetgatyó.
De mostmár itt leszek baby! Amúgy Moncsim írok neked egy privit, megírom a nevem, ha van iwiwed megkereslek.
Az mégsem pálya hogy nem látom az arcát a barátosnémnak :D
Persze csak ha nincs kifogásod ellene. :)
Rita ez rád is vonatkozik írjatok privit akkor arc is lesz a beszélgetésekhez :)
Akkor még nem vagy elkésve a harmadikkal.Mostanában a nők egyre inkább a harmincas éveikben szülik az első gyermeküket, ami nyilván nem jó, de sajnos szerintem rá is vagyunk kényszerülve a frankó kis gazdasági helyzet miatt.Én is szeretném megszülni az elsőt harminc éves koromig.Remélem hogy sikerül.Én novemberben leszek 29 éves
Rita
Persze hogy jó csak gondoltam nem hátrány ha tartozik egy arc is a dumcsikhoz.
Amúgy jó tanulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!