Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/652 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap reggel teszteltem pozit :-)

Második baba és a második hónapban jött össze.

Abba hagytam a gyógyszert, azután megjött, most pedig már nem :-)

2011. szept. 28. 10:26
 12/652 A kérdező kommentje:
Szia! Gratulálok! Boldog babavárást kívánok!!
2011. szept. 28. 10:32
 13/652 A kérdező kommentje:

Rita mielőtt furcsálnád Moncsival már az előző ciklusban dumcsiztunk, kb.170 oldalon keresztül :)

Örülök hogy csatlakoztál te is :)

2011. szept. 28. 10:33
 14/652 anonim ***** válasza:
Túrós tésztát csináltam, most küzdök a lányommal, le akarom fektetni, mert nem bír magával, a bátyja ruhásszekrényét kipakolta és felvette a boxeralsóját, most abban rohangál :D Fejjel nekifutok a falnak, ha nem alszik el. :) Moncsi
2011. szept. 28. 10:36
 15/652 anonim ***** válasza:
Kedves Marcsi!Nem furcsáltam ,sejtettem, hogy innen az ismeretség.Örülök, hogy én is csatlakozhatok és remélem hogy egyszerre leszünk mind várandósak és bízom benne hogy már a jövő hónapban meg is történik a CSODA.:)
2011. szept. 28. 10:38
 16/652 A kérdező kommentje:

Jaj a próféta szóljon belőled :)

Október végén lesz a férjem szülinapja, képzeld el micsoda ajándék lenne :D

2011. szept. 28. 10:56
 17/652 anonim ***** válasza:
Lesz is ne aggódj, én is szeretném, azt láttad volna, a férjem mennyire csalódott volt, mikor reggel mondtam neki, hogy megjött a miki. Pedig tényleg mindent beleadtunk, szerintem velem lett valami baj. Még mindig a tavalyi miatt rágódom, ez volt életem legnagyobb ballépése, bár utólag már hiába vagyok okos. Moncsi
2011. szept. 28. 10:59
 18/652 A kérdező kommentje:

Moncsi!

Már megbeszéltük semmi köze a ballépésnek ehhez a dologhoz hidd el!!!!!

Ez csak azért van hogy egyszerre legyünk babásak :) Akkor már a terhesség rovatba dumcsizunk majd :)

Ennyi az oka. Lassan kihúzok a boltba, szerintem tepsis krumplit csinálok :)

2011. szept. 28. 11:03
 19/652 anonim ***** válasza:
Lányok!Tesztek majd fel nekem hőgörbét, hogy nektek hogy alakul a hónapotok.Legalább abból meríthetek egy kis erőt és talán ha erősen szugerálom a görbéteket akkor egyszer hátha nekem is lesz egy szép peteérős görbém.Rita
2011. szept. 28. 11:06
 20/652 A kérdező kommentje:

Persze!

Ez a múlt havi görbém és egyben a legelső görbés hónapom!

[link]

Ez pedig ez e havi eddig nemsok látszik..

[link]

2011. szept. 28. 11:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!