Lányok! Ki nem várja 26-ára? Izgultok? Beszélgessünk!
Sziasztok! Ily,remélem jó híreket írsz majd a babarol,drukkolok,h minden okes legyen,írj ha tudsz majd! Kriszti,remélem mihamarabb használ a torna,és behozzák Bence amit kell neki,ne keseredj el,tudod mi is jártunk és Tomi végig uvoltotte,de meglett az eredménye!Kitartás!! Deveny tornára jartok? Rólunk annyit,h Tomit megviseli a rago foga nagyon,ez már a 4.,neki,ilyenkor csak tapszert eszik napokig:(
Amúgy jókedvű fiúcska,szépen alszik éjjel,a tesojával szoktak veszekedni a jatekokon,Tomi sem hagyja már magát atvagni:)
12foga van,11kg84cm,kifujja az orrát a zsepibe aminek nagyon örülök,mert utalta a porszivozast:)tegnap mondta ki először,h ANYA:)
Nagyjából így vagyunk,várom a meleget,2,5honapig voltak. folyamatosan betegek nálunk is a gyerekek:(
Jól van csajok,remélem nem írtam rossz szavakat,mert mobilról netezem és néha atirja észre sem veszem:(
Irjatok majd,sok puszi!!!
RNE.
Sziasztok, hát örülök, hogy írtatok! Igen voltam dokinál a múlt héten. Ma vagyok 8 hetes terhes, a babám 7 hetesen volt 6 mm, és már szívhangja is volt, szóval minden rendben. Azért még jövőhétre vissza hívott a doki, 9 hetesen megnézzük, hogy fejlődik e tovább.:)
Hát rossz olvasni, hogy nálatok betegek a gyerekek, szörnyű lehet. Szernecsére Bálint nem beteges, születése óta, talán 2x volt hőemelkedése, semmi komoly. KOPP-kopp-kopp.
Őt inkább a fogai kínozzák, egy egy fog kibújása előtt nagyon nyűgös, sírós. Már 13 foga van.
A suli hát megyeget, szakdogámat leadtam, még van 4 vizsgám, ill. az államvizsga. Már alig várom, hogy vége legyen. Június elején államvizsgázok, Bálint is Júniustól itthon lesz velem. Próbálok vele a lehető legtöbb időt eltölteni kettesben, tesó születése előtt. November 27re vagyok kiírva. Én nagyon émelygős vagyok, és nagyon álmos is! Remélem fiam lesz megint! Nagyon szeretnék még egy ilyen rosszaságot!:)
Puszillak titeket, jövőhéten megírom a fejleményeket.
Ily voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!