Lányok! Ki nem várja 26-ára? Izgultok? Beszélgessünk!
Sziasztok!
kérdező:nagyon-nagyon gartulálok, sztem a pozítív teszt nem téved, ráadásul meg 2x is volt csík, én úgy gondolom, h van ott baba:) És vedd figyelembe, h nemvárt előtt vagy és úgy lett pozítiv, és még is ott volt a második csík!A hétfői teszt az biztos erősődik, drukkolok, de sztem ez egyértelmű baba:)
Aki 13 hónapja próbálkozik:sajnálom, nem is udok mást írni, tudom, h most csalódott vagy, de hátha a mensi után összejön!!!
Én most úgy érzem magam, h nincs semmi, semmit nem érzek, se mellfájás , semmi.Közeledik a 28.-a nekem, kicsit próbálok ráálni agyilag, h nem lesz baba most sem, ne legyen olyan rossz mikor megjön:(
Ja, kérdező,még amit tudsz venni patikába torok fájásra, és lehet terhesen is szedni az a homeopátiás:
-oscillococcinum és a homéogene9 én ezeket szedtem mikor babásan beteg voltam és jobb lett tőle.
Sziasztok!!
Most jutott eszembe amit nem kérdeztem meg!
Kérdező: az maradt le, h milyen teszttel csináltad és a ciklusod hanyadik napján?? csak, h belőhessem én mikor tesztelhetek:)
köszönöm
Rné.
Ja és Rné!Ami lemaradt nekem is! :) Az hogy köszönöm a gyógyszer javaslatokat!Egyébként meg 28-dika még messze van!
A cicim nekem is csak 2 napja fáj!Szóval tudod a remény hal meg utoljára! Még ne add fel!Majd ráérsz akkor ha tényleg megjön!
Szia kérdező!
Köszi a választ:)
ilyen tesztet még nem vettem, itt nálunk ha veszek a patikába mindig ezt a gabrilet adják,pedig lehet van más is,majd megkérdem. Azt néztem, h ez 25-ös erősségű amit csináltál, és már így pozítiv lett!! ami nekem van az 20-as teszt.Csináltam itt a neten vmi kalkulátort, de nem találom, annyit kerestem.Ott azt írta , h első tesztelés időpontja 25.-e, de nem merek, olyan korainak tűnik nekem.Gondoltam megcsinálom még 1x vmi ovus meg szülés kalkulátor volt, de nem találom hol volt.Uhgy most kutatok...:)
Néha azon töprengek, h mennyire vagyok normális, h már a szülési kalkulátort nyomon, holott kitudja, h van e baba nálam??:) ti is szoktatok ilyet? vagy csak én vagyok ilyen??
Rné.
Oh,most látom, h nem "kérdező" hanem Kriszti!!! De mennyire nem látok, sorry:)
Szia Kriszti:)
Lányok,akik írtatok ide, mi újság veletek? Ily, neked is pozi teszted lett, hogy vagy?
Rné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!