Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?2016. ápr. 6. 08:32
51/138 Babu79 válasza:
Lazítani...na ja. Próbálok, igyekszem èn, de valahogy mindig visszakavarodnak a gondolataim a babára. Igen, a fèrjem egy hős! Imádom! Ès valami fanyar módon, mèg ízlik is neki kicsit az a fura íze. Èn ki nem állhatom...de mindent a picièrt!!
52/138 A kérdező kommentje:
Igen, nem egyszerű ez a lazítás, főleg ha már vki hosszú idő óta próbálkozik. Én is, még meg sem fogant a baba, de már babaszobás meg kiságyas képeket nézegetek, de mondjuk engem ez megnyugtat, lelazít, szeretek tervezgetni, nem szomorodok el, hogy még nem aktuális, majd hamarosan az lesz :)
2016. ápr. 14. 13:51
53/138 Babu79 válasza:
Az lesz bizony, hamarosan aktuális! Nagyon drukkolok neked kedves kèrdező! Kb.egy időben fog kiderülni, hogy eredmènyes volt-e ez az április nekünk! Mèg kèt nyugodt, lazítós, pozitívan gondolkodós hèt áll előttünk. Szorítok a picinek, hogy ha a megtermèkenyülès sikeres volt, rendben menjen a beágyazódás is! Drukk-drukk... :-D
54/138 anonim válasza:
Sziasztok! Én ápr. 20-ra nem várom.
Drukk mindenkinek!
Edina
55/138 Babu79 válasza:
Szia Edina! Neked is szorítunk! Majd írd meg mindenképp mi lesz, mi volt! Már csak 5 nap. Van valami tüneted esetleg?
56/138 anonim válasza:
Már csak 5 nap... Durván nem megy az idő.. :) Tünetem? Zuhanyzásnál érzékeny volt a mellem tegnap, ma nem. Feszül a méhem, olyan mintha puffadna vagy nem is tudom, ha trüsszentek beleszúr, néha, nem mindig. És ha aludni kellene egész nap azt sem bánnám. Ja és a legdurvább szokatlan mennyiségű folyásom van. Folyékony szappan állagú. Ez nekem szokatlan. (nem fertőzés) Kb. ennyi. Most oda jutottam, hogy nem tesztelek majd csak jöv7 pénteken. Nincs kedvem neg. tesztekhez. De persze nem birom már és legyen már jöv7 péntek... :/
57/138 anonim válasza:
Edina voltam és köszi a drukkot
58/138 anonim válasza:
Nekem még a hétvége és hétfore nem várom. Kedden tesztelnék. Feszul nagyon a mellem, néha néha érzem, hogy nyilal a petefészkemnél. Fehéres folyásom van, és megmértem reggel a lázam 36,9 este 37,1. Annyira nagyon reménykednék, hogy osszejott most.
59/138 anonim válasza:
56-os válaszoló ezek jó tunetek azért. :)
60/138 anonim válasza:
Koszonom szepen nagyon orulnek ha sikerulne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!