Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
 91/138 anonim ***** válasza:
Babu veled mizu? Hogy vagy?
2016. ápr. 19. 08:31
 92/138 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok? Én már kezdek aggódni, tegnap is nagyon szúrt a jobb oldalamnál a petefészkem, remélem nem betegség miatt. A hasam is puffadt, feszül, bár mára enyhült mind a kettő kicsit, viszont helyettük az alhasamnál érzem, hogy furcsa, kellemetlenül nehéz.

A hőm 36,9, bőven a coverline felett van.

Aki járatosabb ilyen tünetek megítélésében, az meg tudná mondani, mit jelenthetnek ezek? Mivel a closty előtt nekem nem volt uvom, így kb tünetmentes volt a ciklusom végig, és nem tudom, hogy kell-e aggódnom, vagy ez normális? Ebben a hónapban tuti volt ovum, én amúgy már ennek is örülök :)

2016. ápr. 19. 09:13
 93/138 Babu79 ***** válasza:
Èn jól vagyok, köszönöm. Nagyon igyekszem nem figyelgetni most azokat a bizonyos jeleket, ès elemezgetni magam...de azèrt mindig èrzek dolgokat. Hol a bal, hol a jobb petefèszek környèkèn, hol közèpen. Ès ma reggel borzalmas hányingerem volt. Ez mèg nem lehet attól, mèg csak ma van a 6.dpo-m. :-( Talán valami rosszat ettem este... Drukkolok mindenkinek lányok! Hajrá április! :-D
2016. ápr. 19. 09:17
 94/138 anonim ***** válasza:
Babu! Remélem már jobban vagy mint reggel. Drukk!
2016. ápr. 19. 12:17
 95/138 Babu79 ***** válasza:
Sajnos nem jobb, kivan a gyomrom. Azt hiszem, kihagyom a vacsit :-( Remèlem nem szedtem össze semmi nyavaját...csak vèdenek valamennyire ezek a vitaminok. Bár a gyomorrontás tól nem vèdhetnek. Sebaj, hajrá április! Edina, jobb már a hangulatod?
2016. ápr. 19. 12:54
 96/138 anonim ***** válasza:

Babu hányingerre igyál egy kis mentes vizet és tegyél bele citromlevet.

Hát... Nem is tudom. Reggel olyan zombi voltam egészen 10-ig. Aztán elkezdett "fájni" a hasam. Nem is fáj hanem a harisnya es a ceruza szoknya szorítja. A hangulatom meg olyan csak úgy lebegek. Nem izgat fel semmi.

Tesztelnem meg nem érdemes csak 22-24 között... Sőt lehet, hogy csak 25-én. Nem tudom.

2016. ápr. 19. 15:45
 97/138 anonim ***** válasza:
Ja es Edina vok. :)
2016. ápr. 19. 15:48
 98/138 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Helyzetjelentek: hőm 37,3

LH tesztem halvány pozi

HCG full nega.

Szetfeszül a hasam és a cicim nagyon fáj.

Mar pozi hcg m nek kellene lennie 😢 De nem nyafogok.

Babu mizu veled? Hogy vagy? Beteg lettél?

Edina

2016. ápr. 20. 05:41
 99/138 Babu79 ***** válasza:

Jó reggelt!

Nem, nem lettem beteg, csak a gyomrom olyan fura... De más nincs. Ittam tegnap citromos vizes és mentolos cukorkáztam, azok segitettek picit. És ma reggel nem esett jól a kávém, de ez nálam nem új, van, hogy hetekig nem birom meginni.

Viszont a hőd még mindig jó magas! Biztatóóó! Egyébként mikor szokott leesni? Mensi elött már néhány nappal vagy csak közben?

Nekem kb 2 nappal elötte visszazuhan. Kitartáááás Edina!

2016. ápr. 20. 06:02
 100/138 anonim ***** válasza:

Babuuuu!!!!

[link]

Mit gondolsz???

Nem tudom a hogorbem alakulasat csak most kezdtem tudod.

2016. ápr. 20. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!