Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Hogy vagytok? Én már kezdek aggódni, tegnap is nagyon szúrt a jobb oldalamnál a petefészkem, remélem nem betegség miatt. A hasam is puffadt, feszül, bár mára enyhült mind a kettő kicsit, viszont helyettük az alhasamnál érzem, hogy furcsa, kellemetlenül nehéz.
A hőm 36,9, bőven a coverline felett van.
Aki járatosabb ilyen tünetek megítélésében, az meg tudná mondani, mit jelenthetnek ezek? Mivel a closty előtt nekem nem volt uvom, így kb tünetmentes volt a ciklusom végig, és nem tudom, hogy kell-e aggódnom, vagy ez normális? Ebben a hónapban tuti volt ovum, én amúgy már ennek is örülök :)
Babu hányingerre igyál egy kis mentes vizet és tegyél bele citromlevet.
Hát... Nem is tudom. Reggel olyan zombi voltam egészen 10-ig. Aztán elkezdett "fájni" a hasam. Nem is fáj hanem a harisnya es a ceruza szoknya szorítja. A hangulatom meg olyan csak úgy lebegek. Nem izgat fel semmi.
Tesztelnem meg nem érdemes csak 22-24 között... Sőt lehet, hogy csak 25-én. Nem tudom.
Jó reggelt!
Helyzetjelentek: hőm 37,3
LH tesztem halvány pozi
HCG full nega.
Szetfeszül a hasam és a cicim nagyon fáj.
Mar pozi hcg m nek kellene lennie 😢 De nem nyafogok.
Babu mizu veled? Hogy vagy? Beteg lettél?
Edina
Jó reggelt!
Nem, nem lettem beteg, csak a gyomrom olyan fura... De más nincs. Ittam tegnap citromos vizes és mentolos cukorkáztam, azok segitettek picit. És ma reggel nem esett jól a kávém, de ez nálam nem új, van, hogy hetekig nem birom meginni.
Viszont a hőd még mindig jó magas! Biztatóóó! Egyébként mikor szokott leesni? Mensi elött már néhány nappal vagy csak közben?
Nekem kb 2 nappal elötte visszazuhan. Kitartáááás Edina!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!