Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
 121/138 anonim ***** válasza:

Babu mizu Veled? Hányinger? Az, hogy a KV-t nem kívánod, az is jó szerintem, még akkor is, ha soxor előfordul.

Jaaaj nagyon nagyon drukkolok Neked!!! Van valami tüneted? Szurkál, vagy feszül a pocid? Vagy a melleid nem érzékenyek? Gondolok Rád nagyon!

2016. ápr. 20. 20:16
 122/138 Babu79 ***** válasza:

Júj Edina, úúúgy örülök a pozi teszteknek! Mèg meg is könnyeztem örömömben! Egyszer rám is sor kerül! Azèrt várom mèg a reggeli teszteket, ha nem fogyott el. :-D

Tüneteim? Nem merek semmit elhinni, de nagyon bizakodok. Hányinger sűrűn van, rendesen öklendezek (bocs, hogy ilyet írok) -bár ez túlságosan korai. Mellfeszülès még nem elviselhetetlen, de nagyon viszket a bal mellbimbóm. A höm 37,1. Ès nem hasszurka van, inkább nyomást èrzek odalenn... Egyedi eset vagyok, ugye? Mègeszer gratulááálok nektek lányok, ès szorítsatok nekem! Köszönöm.

2016. ápr. 20. 21:41
 123/138 anonim ***** válasza:

Szia Babu!

Hát nekem nagyon gyanus vagy a hanyinger miatt, meg, h siros lettel. :)

A hőd is jó magas sztem mondom ezt mint vmi nagy hogorbe elemzo.... 😁😁😁😁

De nekem te mondtad h jo a hom uh sztem a te hod is jo! :) Ez alapján..

Tesztekkel hogy allok? 😂😂😂

Van még 3 x-epil meg a CB.

Nekem a ferjem kulfoldon dolgozik ma kerdezte na teszteltel? (Ugy terveztem h 24-en a szulinapjara mondom meg) De igy megmondtam, azaz ezt kuldtem Neki.

[link]

[link]

:)

Örült nagyon!

Edina

2016. ápr. 20. 22:46
 124/138 anonim ***** válasza:

Szép jó reggelt!

Ma is teszteltem. Az x-epil tovabbra is halovány. :/

A CB az ilyen:

[link]

Edina

2016. ápr. 21. 05:17
 125/138 Babu79 ***** válasza:
100%
De jóóó! :-D :-D :-D
2016. ápr. 21. 07:05
 126/138 A kérdező kommentje:

Többiek, ti hogy vagytok?

Nekem helyzetjelentés: kb alig bírok enni, csak kis zöldsalátát eszem 3 napja meg joghurtot, mégis úgy fel vagyok puffadva, hogy ki kell gombolnom a nadrágomat...a hasam alja meg nehéz, furcsa, mintha lufi lenne odalent bent és mintha iszonyartosan fel lennék fázva, de nem vagyok felfázva, és inkább hullámokban tör rám. Valaki érzett már ilyet?

8. dpo a mai.

2016. ápr. 21. 15:15
 127/138 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Én a 13. dpo-n vagyok. Nekem az étvágyam nem változott. Viszont fáradékony vagyok. A hasam nekem is jól esően feszít és nekem is ki kell gombolnom a nadrágomat. A melleim nagyon érzékenyek, én pl sportmelltartóban alszom, mert úgy kényelmes. Többször járok pisilni. És van egy kiscicás reklám a TV-ben nem tudom mit reklámoz csak azt, hogy sírok rajta, mert olyan aranyosak azok az icipici cicák. :)

A hőm ma 37,3 volt. A folyásom mennyisége jelentősen csökkent.A köldököm körül szurkálást érzek.

Edina

2016. ápr. 21. 19:47
 128/138 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok:) mi ma voltunk az elso UH-n, h lássuk minden rendben van e! Az ultrahangozo hölgy kerdezte, h mikor volt az utolso menzesz, mondtam, h 03.20, es azt felelte, h akkor meg nem biztos, látunk bmit is....naaaa dehogynem, hat itt van :) szülésznőm egy nagyon jo ismerős, fogta a kezem, es megpillantottuk, a kis petezsákomat :) mivel 4hetes 5napos, ezert tudtuk, h szivhang meg nem lesz, csak azert néztük meg, h tudjuk, h méhen belul van :) az elso fotónk :D [link] 7mm-es! Remelem nem gond, h megosztom veletek az örömömet, mindenkinek nagyon szorítok, es szurkolok, h összejöjjön ez a CSODA!:)) Detty
2016. ápr. 22. 15:37
 129/138 Babu79 ***** válasza:
Mègegszer gratulálok neked Detty!! Veled örülök, ès persze potyogtak a könnyeim örömömben....csodálatos a pici pöttyöcskèd! Vigyázz rá nagyon! Remèlem jövünk utánad ès Edina után hamarosan mindannyian! ;-)
2016. ápr. 22. 20:01
 130/138 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, azt írtam 21-re nem várom de valójában egyre ritkábban 28 napos a ciklusom, inkább 30-32 leggyakrabban, viszont azt írtam valószínűleg lecsúszunk róla mivel betegek voltunk de ha hosszabb ciklussal számolok (30 nap elég, végülis kevesebb már nem lesz), akkor mégsincs veszve. :)

Nem érzek semmit. Nem görcsölt még a hasam. Első babámmal 3 napig görcsöltem beágyazódáskor. Annyira erősen, hogy simán merek erre adni, hogy most nem jön össze mivel nem éreztem ilyesmit.

De PMS sincs még..

2016. ápr. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!