Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 Babu79 ***** válasza:

Jaj, köszönöm Edina, nagyon aranyos vagy!

Persze én sem vagyok ám teljesen nyugodt, de nagyon próbálok az maradni. Ebben a hónapban próbálok picit máshogy gondolni a dolgokra, mint eddig. Nem görcsölni annyira. Most kicsit távolabbra próbálok nézni, nem csak sejtszinten látni a dolgokat és izgulni rajtuk, hogy sikerült-e vagy érzek-e valamit... Az utóbbi hónapokban minden idegszálammal a méhemre és környékére fókuszáltam...nem segitett, csak tiszta idegroncs lettem, mire a nemvárt napjához értem. Olyannyira, hogy a mensi már megnyugtatóan hatott, persze egyuttal össze is omlottam, de lekerült rólam az a feszültség. Most tovább gondolom az egészet. Nem koncentrálok a teherbeesésre, hanem sikeresnek veszem azt, és a születendő kisbabámra gondolok. Róla álmodozok. Talán az volt a baj, hogy eddig sosem jutottam el, mert nem hittem el, hogy nekünk is sikerülhet, hiszen olyan rég óta próbálkozunk. De sikerülni fog!!!!

Nos, igy állok most hozzá. És ha mégis új ciklust kezdenék, akkor sem veszitettem semmit, nem igaz?

Szerintem tesztelhetsz naponta, ha igy kicsit nyugodtabb leszel, de kétnaponta is elég. Csináld ugy, ahogy téged jobban megnyugtat!

2016. ápr. 17. 09:51
 72/138 Babu79 ***** válasza:
És Kedves Kérdező? Veled mi újság? Hogy vagy? Mit érzel?
2016. ápr. 17. 09:52
 73/138 anonim ***** válasza:

Babu 79

Szerintem tök jól csinálod!

Olyan nyugalom árad belőled még így mail-en keresztül is, hogy én ettől téged totál babásnak gondollak. Nem elkiabálom, csak nagyon nagyon szorítok.

Majd írj hogy mizu veled.

Én is helyzetjelentek majd ha nem vagyok idegesítő... :)

És igen a kérdezővel mizu? Hogy vagy, mit érzel? stb.

Drukk

Edina

2016. ápr. 17. 10:27
 74/138 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is csatlakoznék :)

Nekem tegnapi es mai tesztjeim :)

[link]

Detty

2016. ápr. 17. 14:12
 75/138 anonim ***** válasza:
gratulálok Detty
2016. ápr. 17. 21:36
 76/138 Babu79 ***** válasza:
Úr Isten Detty!!! Nagy Gratulaaaaaa!!!! De jóóóó! Remélem, most beinditottad nekünk itt a pozi tesztek hullámát! Nagyon kellemes és csodálatosságos pocakosodást kivánok! Vigyázz magatokra!
2016. ápr. 17. 21:56
 77/138 anonim ***** válasza:
Nagyon koszonom:) Minden tőlem telhetőt megteszek :) nagyon szorítok nektek!!! Detty
2016. ápr. 17. 22:30
 78/138 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Babu 79 vmi bíztatót mondanál :( 37,2-re esett a hőm na reggel.

Teszteltem LH-t és HCG-t ma reggel (10-es)

[link]

Talan a legalso LH-n egy halvány 2. maszat.

[link]

Hcg hómező... :( 😭😭😭😭

Tegnap du szurkált a hasam bő folyásom van ezen kívül semmi.

Szerintetek? Reménytelen? 😭😭😭😭😭

2016. ápr. 18. 05:24
 79/138 Babu79 ***** válasza:
Jó reggelt! A 37,2 még mindig szép magas hő Edina! És ez csak a 10.dpo, nem? Semmi sincs még veszve! Ez a magasabb ébredési hő és a krémes folyás nagyon jó előjel. Nekem még csak 36,9-37,1 a hőm, de én nagyon örülök ennek is. Nálam ez jóval magasabb, mint a ciklus első felében. Szerintem ne csüggedj! Mág van néhány napod a nemvártig, nem? Valahol azt olvastam, 20.ra nem várod, ugye? Az is benne van, hogy csak jóval utána lesz pozi a teszted... És azt hiszem a hcg két naponta duplázódik, és a tegnapi hcg is nega volt, talán a holnapin lesz valami. Talán... De Ne aggódj, amig nem vérzel! Csak pozitivan!
2016. ápr. 18. 05:55
 80/138 anonim ***** válasza:

Jaj Babu, de rendes vagy! Igen igen, ez csak a 10.dpo. 37,2 az akor még jó. Köszönöm! Ki tudja mikorra nem várom.. Kalkulátor szerint 22-26-ig nem kellene megjönnie. Fáj a hasam Baabu, szurkál és feszít. Szerintem kell legyen babu :) Babu :) na már a kedvem is jobb. Drukkolok Neked is! Köszönöm, hogy válaszoltál! Szép napot!

Edina

2016. ápr. 18. 06:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!