Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem védekeztünk. Februárban és áprilisban pontos volt a havim, de márciusban 9 napot késett. Két tesztet is csináltam. Negativak. Egy csík volt rajta. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 20:54
1/6 anonim válasza:
Ket tesztet is csinaltal, negativak lettek, haromszor megjott a havid. Vond le a kovetkeztetest.
Ha terhes lennel, eleg valoszinu lenne, hogy pozitiv a teszt, es nem jon meg a havid...
2/6 A kérdező kommentje:
De hallottam már olyat hogy terhes volt, és meg is jött neki. De remélem nem vagyok terhes.
2009. ápr. 16. 21:10
3/6 anonim válasza:
De ha úgy jön meg neki, akkor rövidebb ideig tart, más az állaga... és akkor valami gáz van a babával.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam. Nekem szinte minden addig tart ameddig szokott, a hasm is eléggé görcsöl, ahogy szokott, meg az állag is többé kevésbé olyan. Köszi a válaszokat.
2009. ápr. 16. 21:33
5/6 anonim válasza:
Hagyjátok, úgyis még 9 hónapig meg lesz győződve, hogy terhes.
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy vannak olyan nők akiknél terhesség idején is van mensi, de ez nem jelenti azt, hogy a babával gond lenne. na mindegy...
Szerintem nem vagy terhes, de ha nem hiszed el menj el nődokihoz és vizsgáltasd meg magad. Vagy vegyél mér egy tesztet (másik márkát) pár nap múlva és nézd meg azzal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!