Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Szia! Én jövőhét péntekre nem várom. 9 hónapja próbálkozunk. Ez idő alatt volt egy vetélésem 5 hetesen. Ez az utolsó próbálkozós hónapunk :( mert közben úgy alakult,hogy fel kell függesztenünk a próbálkozást 1 évre ,ha most nem sikerült. Jelenleg külföldön élünk és költözünk haza,de elég bonyolult a helyzet és hosszú is:) Mindenesetre nagyon várom a pozitív tesztet jövőhéten:)
Te mikorra nem várod kérdező?
Szia. Én is nagyon örülnék, ha sikerülne ebben a hónapban. Az ovu teszt, a hőmérőzés és a nyák szerint 31-én volt az ovuláció, de 18-án kellene megjönnie elvileg. Az orvos nekünk a múlt hónaptól adott zöld utat (szintén korábbi, sikertelen terhesség miatt kellett 6 hónapot kihagyni), de a március nem sikerült, sajnos.
Még semmit nem érzek, de korai is lenne. Csak a hőmet méregetem, de nem túl magas (mondjuk van egy 3 évesem aki korán kel, ezért a hőmérős módszer nem igazán alkalmazható nálunk).
Nekem majd május elsején kell először tesztelnem a naptár szerint, remélem az ünnepnap tényleg ünnepi lesz :)
Mi tavaly augusztus óta próbálkozunk, most szedek closyt is, meg méhpempőt és inofolicot is, meg próbálok minél többet relaxálni.
Szia! Nem vártam volna de (ismét) nem fog összejönni, mind a 3-an betegek vagyunk és nincs sok kedvünk házaséletet élni. A múltkori hónap is úgy úszott el, hogy nem tudtunk megfelelő időben együtt lenni.
Bár még éppen nincs veszve semmi, de ezeket a napokat nem ártott volna nem kihagyni mivel 21-re nem várom de nem tudom ma vagy holnap este kijön-e a lépés, majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!