Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Én még nagyon a ciklus elején vagyok, 5-9-ig szedem a clostyt, ez a 3. nap. Kb 16-17. napon lesz naptár szerint az ovum, mert 31 naposak a ciklusaim. Hát majd kiderül a hónap végén.
Az hogy kisütött a nap, eljárok sétálni, jógázok stb, nagyon nyugissá tett, és remélem ez is fog segíteni. Ovu előtt elmegyek masszázsra is, állítólag az is hasznos.
Én 9-re nem várom, március 9-n jött meg utoljára, 24-és 26-án voltunk együtt. Utána pár nappal iszonyatosan görcsölt a hasam, hullámokban megállás nélkül napokig.
Nem görcsölünk rá a gyerekre, de már nagyon örülnénk neki. Mi ebben az évben először probálkoztunk, mert februárban leterített minket az influenza 42 fokos lázzal sajnos, több mint egy hétre.
De úgy érzem mégis meg fog jönni, mert most is görcsöl a petefészkeim nagyon húzódnak egész nap ülök, rosszul vagyok.
Vettem be egy Elevitet tegnap lehet attól vannak a tünetek én ezeket a vitaminokat nagyon rosszul bírom, hányinger, erős fejfájást okoznak, még idáig az Elevit amit valamennyire bírok.
Nekem most nagyon kevés cervyx nyák volt, úgyhogy úgy áltam hozzá, hogy lesz ami lesz, de kevés az esély,
Néhány napig úgy éreztem hogy hátga, mégiscsak, de ez 'csalfa vak remény" tényleg.
Mindenkinek fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!