Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 A kérdező kommentje:

Én még nagyon a ciklus elején vagyok, 5-9-ig szedem a clostyt, ez a 3. nap. Kb 16-17. napon lesz naptár szerint az ovum, mert 31 naposak a ciklusaim. Hát majd kiderül a hónap végén.

Az hogy kisütött a nap, eljárok sétálni, jógázok stb, nagyon nyugissá tett, és remélem ez is fog segíteni. Ovu előtt elmegyek masszázsra is, állítólag az is hasznos.

2016. ápr. 6. 10:18
 12/138 anonim ***** válasza:
56%
Szia, én április 24-re nem várom. Mensi végét követően 2 naponta vagyunk együtt a párommal, bízom benne, hogy ez a hónap sikeresnek bizonyul. :)
2016. ápr. 6. 14:45
 13/138 anonim ***** válasza:
Szia.én is április 24.re nem várom. ez a 3.próbálkozós hónapunk :)
2016. ápr. 6. 16:01
 14/138 anonim ***** válasza:
Szia. Én 18.-ra nem várom. Elvileg már túl vagyok a peteérésen, tegnap óta iszom a palástfű teát. Reménykedek nagyon. :)
2016. ápr. 6. 20:37
 15/138 Kitty12345 ***** válasza:
25.re nem várom második baba lesz pár hónapja próbálkozunk. Megy a drukk mindenkinek!
2016. ápr. 7. 10:53
 16/138 anonim ***** válasza:

Én 9-re nem várom, március 9-n jött meg utoljára, 24-és 26-án voltunk együtt. Utána pár nappal iszonyatosan görcsölt a hasam, hullámokban megállás nélkül napokig.

Nem görcsölünk rá a gyerekre, de már nagyon örülnénk neki. Mi ebben az évben először probálkoztunk, mert februárban leterített minket az influenza 42 fokos lázzal sajnos, több mint egy hétre.

De úgy érzem mégis meg fog jönni, mert most is görcsöl a petefészkeim nagyon húzódnak egész nap ülök, rosszul vagyok.

Vettem be egy Elevitet tegnap lehet attól vannak a tünetek én ezeket a vitaminokat nagyon rosszul bírom, hányinger, erős fejfájást okoznak, még idáig az Elevit amit valamennyire bírok.

Nekem most nagyon kevés cervyx nyák volt, úgyhogy úgy áltam hozzá, hogy lesz ami lesz, de kevés az esély,

Néhány napig úgy éreztem hogy hátga, mégiscsak, de ez 'csalfa vak remény" tényleg.

Mindenkinek fel a fejjel!!

2016. ápr. 7. 12:34
 17/138 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hét elején volt ovum. Igyekszem nem fejben tartani mikor mi van, mert már a 11. Hónapunk. Legutóbb találtak egy cisztát a petefészkemben. Második baba lenne
2016. ápr. 7. 12:46
 18/138 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ha van valakinek kedve beszélgetni akinek régóta nem jon a baba, írjon ram! E-mail is tudok küldeni.
2016. ápr. 7. 12:48
 19/138 A kérdező kommentje:
Novemberben nekem is találtak egy cisztát,de januárban nem volt már ott szerencsére. Én is próbálok nem rágörcsölni, na dehát az nem olyan könnyű. Mindenkinek megy a drukk :-)
2016. ápr. 7. 13:20
 20/138 anonim ***** válasza:
Tegnap 20:37es vagyok. Barátom tegnap óta lázas lett és elment ma vizsgálatra és hát prosztata gyulladása van. Én a peteérésen már túl vagyok meg együtt is voltunk akkor, de én láttam már akkor, hogy a kifolyt sperma rózsaszínes. Nem szóltam neki, de megijedtem, hogy mitől lehet. De akkor valószínű, hogy emiatt. Most nem tudom, hogy ennek van e köze a teherbeeséshez, hogy emiatt nehezebben jött vagy jönne majd össze.
2016. ápr. 7. 16:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!