Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?
Sziasztok, először is mindenkinek egy nagy drukkot küldök az éteren keresztül!
Mi 26 hónapja probalkozunk, de persze nálunk is voltak olyan hónapok, hogy nem jött össze időben az együttlét.
Statisztika: egy biokémiai terhesség, plusz 2 sikertelen lombik,konnyek es sok negatív teszt. Most a 3. lombikra varok, de azért minden hónapban remélem hogy hatha természetes úton megfogan a mi kis bebink. Szoval 18-an nem varom! :-)
Elottem szóló, sajnálom a férjed, remélem hamar meggyógyul!
2016. ápr. 7. 22:49
22/138 anonim válasza:
Előző vagyok. Tünetek sajnos semmi egyelőre, sőt sajnos nagyon feszült vagyok... Ami nem jó jel.
2016. ápr. 7. 22:55
23/138 Babu79 válasza:
Sziasztok! Én ápr 27-28-ra nem várom. 3-7-ig szedtem a clostyt, napi egyet. Holnap megyek az első ultrahangos követésre, és ha minden jól megy jöv hét szerda körül lesz az ovum. Kicsit rásegitünk a természetre egy inszeminációval. Ez lesz a második, sajnos elsőre nem sikerült. De majd most! Két éve próbálkozunk már az első babával. Mindketten egészségesek vagyunk, csak valahogy jól megváratja anyut és aput ez a mi kis drágaságunk. Sebaj, annál nagyobb lesz az öröm, ha sikerül majd! Addig is drukkolok mindenkinek!! Hajrá április!
2016. ápr. 8. 07:59
24/138 anonim válasza:
#2 vagyok, én mintha azt érezném, hogy ez a hónap sem sikerült. Igaz, még van egy hét a nemvártig, de érzem már a jeleit - pattanások, az ovukor jellemző vízvisszatartás megszűnése, ne meg csökken a hőm...:-(
Amikor a lányommal teherbe estem, a fogantatás napjától 37 fok volt a hőm, és nem is ment le már. Úgyhogy biztos, hogy ez a hónap is kuka lesz...
Sok sikert kívánok mindenkinek, a régóta próbálkozóknak különösen.
2016. ápr. 8. 08:46
25/138 Babu79 válasza:
Kedves 2-es! Még ne keseredj el! Ha még van egy hét a nemvártig, ne add fel! Olvastam sok olyat, akiknek a beágyazódással kb egyidőben csökkent a hője 1-2 napra, majd ismét megemelkedett! Amig nincs vérzés nincs veszve semmi! :-)
2016. ápr. 8. 08:54
26/138 anonim válasza:
Babu, köszi a biztatást. Csak egy kicsit elkenődtem, de még csak ez a második próbálkozós hónap, végül is. AZ első terhességem másodszorra, a második meg nulladikra (mert védekeztünk) összejött, úgyhogy talán nincsenek meddőségi problémáim.
2016. ápr. 8. 09:01
27/138 keresztanya92 válasza:
28. Napon vagyok, előfordul hogy 32 napos ciklusom van.. ma csináltam tesztet, clear blue , de negatív. Szerintetek van még remény?
2016. ápr. 8. 16:49
28/138 keresztanya92 válasza:
Ja, és most délutáni pisiből..
2016. ápr. 8. 16:50
29/138 anonim válasza:
Sziasztok! Nikol vagyok, en is csatlakoznek a csoporthoz. Aprilis 17.ere nem varom. Mar lassan egy eve probalkozunk a parommal eddig sikertenul, bar volt egy fel ev h nem szamolgattam es csak akkor voktunk egyutt amikor jol esett :). Az elejen minden megprobaltam, mehpempo, palastfu tea cickafark tea...stb.. De meg igy se semmi. Mar csak folsavat szedek csak. Most kezdtuk el megint az ovulacios tesztet. Mar tul vagyok a peteeres ebben a honapban szoval elvileg mindent idobe csinaltunk es 2 naponta legalabb. Nagyon remenykedek. Bar peteeres utan 2 nappal barnas rozsaszines folyas jelentkezett es ez mar 3 napja tart halvanyan. Mar voltam kivzizsgalason barnazas miatt de nem talaltak semmit. :( Sok sikert Lanyok!
2016. ápr. 8. 17:01
30/138 anonim válasza:
Tegnap 22:49es köszönöm. Szedi az antibiotikumot és most nem is leszünk együtt jó ideig. Lányok nektek peteérés után miyen lett a folyásotok? Nekem elvileg hétfőn volt és ma azt vettem észre, hogy kicsit több fehéres folyásom van. Nem tudom, hogy ennek van e bármi jelentősége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!