Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?
Edina, Èèèèn tudom, mikorra nem várod! Semmikorra!!!! ;-) Na csak nyugi, ès maradj pozitív, ha ott lapul a Babukád, ezzel teszed neki a leges-legjobbat! :-)
2016. ápr. 18. 07:01
82/138 anonim válasza:
Köszi Babu! Lenyugszom, befejezem a tesztelgetést. Várok... Várok, h ne jöjjön meg. :)
Azért hőmérőzök... 😊 De nem tesztelek! Majd csak sokára.
2016. ápr. 18. 07:53
83/138 A kérdező kommentje:
Detty, gratulálok! Remélem én is, hogy a pozi tesztet továbbiak fogják követni :)
Nekem nagyon szúr a jobb oldalamnál, felfázva nem vagyok, lehet a petefészkem szúrkál? A domináns tüszőm is a jobb oldalon van/volt.
A hőm 36,9-37 már 5 napja.
De próbálok nem ezekre a tünetekre, beképzelt tünetekre koncentrálni, mert annak sosincs jó vége, ha ennyire ezekre fókuszálok.
2016. ápr. 18. 08:49
84/138 anonim válasza:
Utolsó drukkolok! Nekem is szurkál a pocim.. :)
Edina
2016. ápr. 18. 10:31
85/138 anonim válasza:
Tegnap óta van pici barna folyásom. Mára nagyon nem várom. Most is van egy kicsi barna, de csak ha wcre megyek. Fájdogál a pocim néha nagyon megjön érzésem van. Nem tudom mi lesz. Van még reményem? Amúgy nem tudom hanyas vagyok. A nevem Bogi, mindenkinek drukkolok 😊
2016. ápr. 18. 12:25
86/138 Babu79 válasza:
Drukkolunk neked is Bogi! Állítólag sokan èrzik mèg hetekig a mindjárt megjön èrzèst, úgyhogy mèg ne add fel! A barnázás meg lehet attól, hogy emlèkszik a szervezeted arra, hogy most kellene megjönnie. Remèlem ott lapul a picikèd, ès hamarosan pozit tesztelsz! ;-)
2016. ápr. 18. 12:41
87/138 anonim válasza:
Szia Bogi!
Drukkolok Neked, hogy babóca legyen. Szerintem sincs még veszve minden. Majd írj, hogy mi lett Veletek!
Edina
2016. ápr. 18. 16:42
88/138 anonim válasza:
Jó reggelt! Tegnap egész nap fájt a hasam, feszült! Nagyon bizakodó voltam. Ma reggel 37,2 a hőm. Továbbra is van folyasom talán a mennyisége csökkent. Érzékeny a mellem melltarton keresztül is. Viszont nemfája hasam.
Az LH-m halvany 2. Csíkos, de inkább hómező. HCG full neg. Tudom, h azt mondtam nem tesztelek... :/ Holnaptól tényleg nem. És éhes vagyok folyton es a KV-t nem szeretem.
De már feladtam és max örülök, ha egyszer lesz pozi HCG-m. 😢
Drukk mindenkinek!
Edina
2016. ápr. 19. 06:58
89/138 Babu79 válasza:
Szia Edina! A hőd mèg mindig jól fent van ám! Az legfontosabb, ès bíztató! Az összes többi tünet jöhet sokkal kèsöbb is. Mèg a hcg is ráèr termelődni, mindenkinek más a ritmusa. Amíg nincs mensi, van remèny! Bár kezdem azt hinni, hogy ez a remènykedès öről fel bennünket teljesen... Ès ha tèged megnyugtat, tesztelj csak minden nap! Nagyon drukkolok neked! Kitartááás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!