Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/138 anonim ***** válasza:

Tesztel ma vki?

Edina

2016. ápr. 16. 06:59
 62/138 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok😊 hétfôre nem várom. Nem reménykedem. Szorítok mindenkinek. Nem tesztelek csak ha késik pár napot. Már nem költöm a pénzt tesztre.
2016. ápr. 16. 09:56
 63/138 anonim ***** válasza:
én ma vettem pár hcg tesztet és van összesen 9 db LH tezstem. Holnaptól tezstelgetek. Tiszta dili :) remélem van baba. annyira szeretném.
2016. ápr. 16. 20:13
 64/138 Babu79 ***** válasza:
100%
Hajrá utolsó, drukkolok! Majd ird meg légyszi, mi volt!
2016. ápr. 17. 06:51
 65/138 anonim ***** válasza:

Szia Babu79! De jó, hogy írtál!

Nagyon izgulok. Azt sem tudom mikorra nem várom... :/ Hogy melyik a legkorábbi nap, amikor teszteljek?!

Ovum 04.08-09-én volt. Mindent beleadtunk P-Sz-V-H együtt voltunk. Volt ovus fájdalmam. A ciklusom eddig 30 napos volt természetesen márciusban késett 35 napos ciklus lett így nem tudom, hogy most áprilusban mi lesz.

Elkezdtem hőmérőzni, még sosem csináltam. Tegnap és ma mértem. Tegnap 37,3, ma 37,4. Elkezdtem vezetni. Folyásom is van ami szokatlan bő és krémes. Jóstesztelgetek és ma ellőttem egy hcg-t.

Itt a kép. Jósteszt fentről le csüt., szombat, vasárnap. Hcg vasárnap azaz ma.

[link]

Linkelek ciklus.hu-ról is mindjárt.

A folyáson kívül semmi változás. Talán érzékenyebb a mellem, de csak zuhanyzáskor. És álmos vagyok folyton. Ma reggel enyhe mindjárt megjön érzésem volt, ez is szokatlan mert nem szokott fájni egyszer csak megjön.

Mondanátok bármit? Bármi okosat. Bíztatót. Az jó, hogy a hőm "magas"? Tudum, nincs mihez képest... Vettem egy halom tesztet. Teszteljek naponta LH-t és HCG-t is?

Köszönöm szépen:

Edina

2016. ápr. 17. 07:47
 66/138 anonim ***** válasza:

Itt a ciklus.hu is.

[link]

köszi: Edina

2016. ápr. 17. 07:48
 67/138 Babu79 ***** válasza:
100%

Szia Edina!

Háááát, te jól elkaptad apát, és ami a legfontosabb, hogy szerintem jókor!

A krémes folyás nagyon biztató, a hőd is nagyon-nagyon szépen fent van, mondjuk jó lenne tudni, kb mennyi szokott lenni a ciklus első felében, de biztosan jóval alacsonyabb, úgyhogy nagyon igéretes!

A jósteszteken látok második csikocskát, ami szintén jó jel lehet, de a hcg szerintem holnap-holnaputánra erősödhet. Állitólag a 10.dpo-tól esélyes a pozi teszt 10-es erősségüvel. Te milyet vettél?

Jaj nagyon drukkolok neked! Maradjon csak igy szépen fenn a hőd, és akkor minden rendben lesz!

2016. ápr. 17. 08:03
 68/138 anonim ***** válasza:

Babu79 nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Van x-epil tesztem 6 db :) abból ma egyet ellőttem az neg. Ezekkel szórakázok naponta. Aztán van Amazon plus pregnancy rapid tesztem. És a legvégére tartogatom a clearblue digi tesztet.

Ovu tesztem Corax nevű van.

A próféta szóljon belőled! Abban biztos vagyok, hogy jókor voltunk együtt, csak hát ez nem minden. Remélem lesz pozi tesztem és minden rendben lesz.

Te hogy tesztelnél? Ha már van tesztem bőven, akkor löjjek el naponta az x-epilből egyet? vagy nyugodjak le és csak 22-én teszteljek? Attól félek, hogy ma már halvány pozi hcg-nek kellett volna lennie... nem tudom miért gondolom, mert ugye az még csak a 9. dpo. jól számolok?

jaaaajjjj :/

Edina

2016. ápr. 17. 09:12
 69/138 anonim ***** válasza:

Babu79 Veled mi a szitu? Mikorra nem várod? Hogy vagy? Hogy tudsz ilyen nyugodt lenni és még engem is megnyugtatni? :) Drukkolok Neked!

Edina

2016. ápr. 17. 09:15
 70/138 anonim ***** válasza:

Babu79

látom az inszem dátumát. Hááát sokára nem várod. Uu nagyyon drukkolok, lazíts mondome ezt én :) Jó lesz Neked minden érzem és szívből kívánom!

Edina

2016. ápr. 17. 09:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!