Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 anonim ***** válasza:

Szia Detty!

Gratulálok a picikéhez! 💞💞💞

Boldog babavárást! 👶

Mindenkinek megy a drukk!

Edina

2016. ápr. 23. 13:37
 132/138 anonim ***** válasza:

Nagy gratula Edina es Detty es tobbi pozitív tesztelő! :-) Hogy vagytok, mit ereztek?

Nekem is pozitív tesztjeim vannak, mar dpo 13. napon 48 volt a hcg, ami jonak számít. Erős volt a teszt is még csütörtökön. Ma 5+1 hetes vagyok (lennék) , viszont ket napja nem vagyok ehes, mint előtte és a melleim sem feszülnek. A hőmérsékletem nem rossz, de Progeszteront használok. Kedden megyek a dokihoz, de most totál el vagyok keseredve, hogy eltűntek a tünetek.

Mindenkinek szép napot, habár ez az idő ramaty!

Susu

2016. ápr. 24. 09:02
 133/138 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 5 hetes! :) ne aggódj! Nem mindennap van tünet! En ket napja nagyon rosszul vagyok, émelygek, nagyon eros hanyingerem van, hanytam is...hőhullámom van folyamatosan! Mellem be van duzzadva, érzékeny! Nem feltetlen kell mindennap produkálni a tüneteket, ne ijedj meg!!! En május 5en megyek a kovetkezo UHra! Detty
2016. ápr. 24. 15:14
 134/138 anonim ***** válasza:

Köszi Detty, latom te nem szenvedsz hiányt a tünetekből, hat valahogy en is így kepzeltem a terhesseget! De én amikor néhány napja éreztem is valamit, akkor sem sokat, semmi hányinger, mell érzékenység is alig, egy kicsit ehesebb voltam az átlagosnál, egy kevés gyomorégésem volt.

De mindenki más, próbálok nyugodt maradni:-P

2016. ápr. 24. 16:28
 135/138 anonim ***** válasza:

Nyugi nyugi! Az, hogy nincs tüneted az nem jelent bajt szerintem. Nekem az első gyermekemnél az ég világon semmi bajom nem volt. Most nagyon enyhe hányingerem van, de ma pl nem volt. Viszont éhes vagyok. És szorítanak a gatyák. Én 2-án megyek az első UH-ra. És én is ma vagyok 5 hetes. :) Szóval a lényeg, hogy ne izgulj, van pozitív teszted, minden rendben lesz.

Edina

2016. ápr. 24. 18:36
 136/138 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos leesett a hőm a coverline alá, és a tünetek is elmúltak ;(
2016. ápr. 25. 06:46
 137/138 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves kérdezô!

Nem értek a hőgörbéhez :( de ameddig nem vérzel addig van remény. Drukkolok

Edina

2016. ápr. 25. 08:13
 138/138 A kérdező kommentje:

hmm, sajnos már nem érzem azokat sem amiket eddig, nem nyilal bele a fájdalom sehová se, nem is puffadok már, minden ilyen elmúlt.

Elvileg a héten nem kéne megjönnie.

2016. ápr. 25. 11:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!