Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki áprilisban a...

Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
Már volt korábban is ilyen kérdés, és öröm volt olvasni, hogy a hozzászólók nagy részének valóban sikerült is, most én is nagyon bizakodón vagyok. Ki nem várja még ebben a hónapban?

2016. ápr. 6. 08:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 anonim ***** válasza:

Keresztanya, szerintem ezek jó jelek. Az első terhességemnél semmit de semmit nem éreztem a pozitív teszt előtt, a másodiknál meg a teszt napján rettentő hányingerem volt.

Amúgy nekem sajnos megjött ma...Hívtam is a dokim, mert nagyon gyanús, hogy hormonpótlás kell...(a luteális fázisom kb. úgy 10 nap volt...)

2016. ápr. 11. 10:13
 42/138 anonim ***** válasza:

Keresztanya és utolsó jön egy új hónap és össze fog jönni a baba.

Nekem a naptár módszer szerint mától kéne kezdődnie a beágyazódásnak. Nekem van gyulladása a páromnak és holnap megyek vérvétel és vizelet vizsgálatra. Amúgy én nem érzem azt, hogy úgy bajom lenne. Bár néha bele szúrodik a bal petefészkembe. Nekem volt pár éve egy terhességem, nem tervezett baba volt hanem felelőtlenek voltunk és akkor nem is éreztem semmit csak már azt vettem észre, hogy nem jött meg.

2016. ápr. 11. 10:45
 43/138 A kérdező kommentje:

Szurkolok mindenkinek, akiknek meg időközben megjött, azoknak meg ismételten szorítok a következő ciklusra!

Én pénteken voltam UH-on, van domináns tüszőm, aminek örülök nagyon, ezen a héten kell mindent beleadni kétnaponta, Ovu úgy szerda-csütörtök lesz a doki szerint.

Ami nekem most kérdés, hogy a sporttal mit kezdjek? Trambulizozni szoktam, de az ugrabugra egyesek szerint nem jó a beágyazódásnak, tanakodok, hogy ugráljak-e. Nem szaltókat csinálok meg ilyesmi, olyan mint a kanggo. Esetleg valaki szokott itt edzeni vmit?

2016. ápr. 11. 13:06
 44/138 anonim ***** válasza:
Én simán edzettem mindkét várandósságomnál a beágyazódás körüli időben( futópad) és utána is rendszeresen. Ha be akar ágyazódni beágyazódik így is, és ha stabil a terhesség akkor meg is marad, ha nem terheled magad jobban, mint a szokványos. (Az első terhességből élő gyermekem született, a második pedig késői magzatelhalás volt, tehát nem volt negatív hatása a mozgásnak egyik esetben sem).
2016. ápr. 11. 13:26
 45/138 anonim ***** válasza:
Kérdező én itthon szoktam tornázgatni, de most nem merek. :) De amúgy valószinű igaz ha beakar ágyazódni akkor az úgyis befog az edzés mellett is. Sok sikert akkor nektek a hétre. :) :)
2016. ápr. 11. 15:19
 46/138 Babu79 ***** válasza:
71%
Én futni járok és itthon tornázok (insanity, ami elég kemény), de a beágyazódás hetén mindig nagyon visszafogom a sportot. Mindent ugyanúgy csinálok, csak a sportoláson lazitottam. Ne ezen bukjon el a dolog, hogy túleröltetem magam. Én holnap megyek ultrahangra, és ha szépen fejlődik tovább a domináns tüszőm, remélhetőleg csüt vagy pénteken meglesz az inszem. Drukkolok mindenkinek! Hajrá április! Akinek átcsúszik májusra, hajrá május!
2016. ápr. 11. 16:50
 47/138 A kérdező kommentje:

Na, ki hogy van jelenleg? ÍEsetleg valami jó hír? :)

Nekem egyre jobban kúszik fel a hőm, eddig mindig 36,5 volt, nem volt ovum, így is maradt végig. De most 36,9 és ennek nagyon örülök :) Valamit csak jelent ez is ugye?

2016. ápr. 14. 09:13
 48/138 anonim ***** válasza:

Első terhességemmel 3 napig görcsölt a hasam beágyazódáskor. Nem edzettem de pont a harmadik nap egy kicsit meggyűlt a bajom a munkával nem úgy viselkedett a gép ahogy terveztem (fizikai munka, gépbeállító vagyok, nehéz szerszámokat daruzok) aztán nem volt semmi baj. Ha abból indulok ki mennyit kellett akkor keménykednem a géppel nem hinném, hogy gondot okozna egy kis edzés.

Nem tudom hanyas vagyok 21-re nem várom, akkor ilyenkor 1 héttel nemvárt előtt kezdődött a görcsölés most nem érzek semmit.

2016. ápr. 14. 10:02
 49/138 Babu79 ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

Nekem is most volt ovum tegnap vagy ma. Borzasztóan görcsöltem, ilyen még nem volt... Lehetet a clostytól szépre nőtt tüsző alapból vagy a pregnyl tüszőrepesztőtől, ki tudja. Aztán ma reggel volt az inszemináció. Apa mintája kifejezetten jó lett megint, gondolom sokat segit a méhpempő, amit nagyon szorgosan eszeget ő is. Most jön az a bizonyos két hét... nagyon ki tudok ezalatt készülni. De csak pozitivan lányok!

Drukkolok mindenkinek!

2016. ápr. 14. 10:55
 50/138 A kérdező kommentje:

Babu, szorítunk, próbálj meg ebben a két hétben sokat lazítani.

Én is eszem reggelente a méhpempőt, de nagyon undorító, le a kalappal a férjed előtt, hogy mindent megtesz ő is, sok férfi nem hajlandó ilyenekre.

2016. ápr. 14. 11:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!