Várja valaki áprilisban a pozi tesztet? Mit éreztek?
Nekem a klasszikus "tojásfehérjés" nyák volt az ovu napján és előtte való nap. És most volt alhasi fájdalom is azokon a napokon (pedig soha nem szokott lenni).
21.vagyok.
Sziasztok, a barnas folyas peteérés utan lehetseges, masnal is olvastam hogy középidős verzese szokott lenni, azt nem tudom, hogy 3-5 napig tartó vérzés normális-e?
A bő folyas jo jel lehet beagyazodas utan, mondjuk nalad 30. válaszoló, az még korai lehet.
Ma egy kicsit nyomott vagyok, de szerintem a magas hőtől lehet, de ez még normális a 8.napon. Nekem a 9-10.nap környékén kezd lejjebb menni a hőmérsékletem.
Ami még eszrevettem több hónapban, hogy a dpo. 7-10.napon egy gorcsszerű fajasom van, de inkabb hasmeneshez hasonló, nem menzesz gorcsos erzes. Mondhatmam, h beagyazodas, de már többször éreztem es baba nem volt. Masnak is van ilyen? Vagy csak valami olyat ettem mindig? :-D
#33-as, amikor a lányommal terhes lettem, akkor nekem is volt egy ilyen nagyon határozott, görcsös nyilallás valamikor kb 7 nappal a fogantatás után (már nem emlékszem hányadik dpo volt, mert lassan négy éve már annak). De futópadoztam éppen, és akkor görcs volt, hog le kellett állnom. A lányom azóta 3 éves múlt...
És most ebben a ciklusban is volt egy ilyen, de az kb. a 3. dpo-n volt. nem. Nem tudom, jelent-e valamit, mert a második (sikertelen) terhességemnél nem volt ilyen...
Reméljük, hogy nem kaptad el a ferjedtol a bacikat, de az fájdalommal is jarna, vagy talan a folyás szines lenne es nem fehér. Az urológus nem mondta, hogy teged is kezelni kellene? Sajnalom, hogy most szuneteltetni kell a babaprojektet! Kitartást!
Előző valaszolo, köszi, igen, hallottam már olyat, hogy a beagyazodas görcsölhet, hátha nekem is jelez valamit, habár máskor is ereztem.. Legalább ebben a hónapban egy kicsit furán rosszul is erzem magam, en már ennek is örülök!:-) 33.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!