Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Ilyen a görbém a 13. dpon (2. tüsző 10. dpo):
Barnázás még mindig sehol :) A tesztem ma sajnos negatív lett. Indulás előtt (a tesztelés után fél órával) megnéztem újra és mintha szellemcsíkos lenne, de lehet azt is csak odaképzeltem, nem láttam még szellemcsíkot. Tudom, 10 percen túl már ne nézegessük, de nem bírtam ki :)
"Sz"

Fanni köszi, dehogy adom fel, főleg amíg nem indul be a barnázás :) Egy kérdés: Ha ez a reggeli "szellemcsík" kb. 2x olyan vastag, mint a kontroll csík, akkor tuti nem a terhességet mutatja...? Egyébként rózsaszínesnek tűnik. Lefotózni sajnos nem sikerült. Tudom kicsit sokat nézegetem ezt a tesztet, de két év alatt eddig csak hómező teszteket láttam és most nem tudom mit gondoljak.
"Sz"
"Sz" ha 2x olyan vastag mint kellene lennie akkor az nem jó.Nem áztattad el?Ma milyen a hőd?
Cukibaba szerintem elkaphattátok az ovudat ha elkezdett felfele menni a hőd :).
Nálam képzeljétek semmi tünet nincs.Ovu után már szokott egyből kínozni a mellfájdalom meg a hasgörcs,de most az sincs.Tegnap reggel mértem hőt 36,7 volt úgyhogy ovum biztos volt :)

Sziasztok! Én egy kicsit össze voltam zavaródva, hogy akkor most előbb vagy később volt peteérésem.
Mutatom, így állok most:
Nem hiszem, hogy másodikán volt ovu, mert még nem jött meg, és a tegnapi teszt is negatív.
Első görbés hónapom, így nem tudom, szerintetek így is trifázisosnak számít?
Bizakodom, mert még fenn van a hőm. Szerintem ha nem jön meg hétfőn tesztelek újra. Az már a 14. dpo lesz.
Remélem mindenkinek aki szeretné, összejön még ebben a hónapban a pozitív teszt! Más fórumokon olvasom, hogy babadömping van, sokaknak összejön ez a hónap! Remélem lassan mi is beállunk a sorba;)
Judit

Köszönöm kérdező:) Egyelőre nekem is tetszik a görbém,de a pont az í-re egy pozi teszt lenne! :)
Amúgy a ciklus.hu 2 nappal előbbre rakta a peteérést, úgyhogy lehet igazad van.
Mutatsz Te is görbét?
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!