Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/168 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , igy all a gorbem ma [link] csak kell menjek a fogaszatra es nem tudom mennyit kell jarjak , es lehet nem probalkozunk tobbet e honapban . ma is szeretkeztunk , nincs bejelolve az utolsonal , majd holnap reggel bejelolom
2015. febr. 17. 19:35
 82/168 anonim ***** válasza:

Ilyen a görbém a 13. dpon (2. tüsző 10. dpo):

[link]

Barnázás még mindig sehol :) A tesztem ma sajnos negatív lett. Indulás előtt (a tesztelés után fél órával) megnéztem újra és mintha szellemcsíkos lenne, de lehet azt is csak odaképzeltem, nem láttam még szellemcsíkot. Tudom, 10 percen túl már ne nézegessük, de nem bírtam ki :)

"Sz"

2015. febr. 18. 07:25
 83/168 anonim ***** válasza:
Sz, nekem tegnap jóval időn túl lett pozi, de a mai már időn belül, szóval szeirntem ne add fel, még elég korai. Nekem csak 10 napos késés után kezdte el kimutatni, ahhoz képest, a nemvárt előtti időntúlipozi nagyon is reménykeltő :)
2015. febr. 18. 08:51
 84/168 anonim ***** válasza:
Jah, Fanni voltam:)
2015. febr. 18. 08:53
 85/168 anonim ***** válasza:

Fanni köszi, dehogy adom fel, főleg amíg nem indul be a barnázás :) Egy kérdés: Ha ez a reggeli "szellemcsík" kb. 2x olyan vastag, mint a kontroll csík, akkor tuti nem a terhességet mutatja...? Egyébként rózsaszínesnek tűnik. Lefotózni sajnos nem sikerült. Tudom kicsit sokat nézegetem ezt a tesztet, de két év alatt eddig csak hómező teszteket láttam és most nem tudom mit gondoljak.

"Sz"

2015. febr. 18. 15:22
 86/168 A kérdező kommentje:

"Sz" ha 2x olyan vastag mint kellene lennie akkor az nem jó.Nem áztattad el?Ma milyen a hőd?

Cukibaba szerintem elkaphattátok az ovudat ha elkezdett felfele menni a hőd :).

Nálam képzeljétek semmi tünet nincs.Ovu után már szokott egyből kínozni a mellfájdalom meg a hasgörcs,de most az sincs.Tegnap reggel mértem hőt 36,7 volt úgyhogy ovum biztos volt :)

2015. febr. 19. 14:24
 87/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én egy kicsit össze voltam zavaródva, hogy akkor most előbb vagy később volt peteérésem.

Mutatom, így állok most:

[link]

Nem hiszem, hogy másodikán volt ovu, mert még nem jött meg, és a tegnapi teszt is negatív.

Első görbés hónapom, így nem tudom, szerintetek így is trifázisosnak számít?

Bizakodom, mert még fenn van a hőm. Szerintem ha nem jön meg hétfőn tesztelek újra. Az már a 14. dpo lesz.

Remélem mindenkinek aki szeretné, összejön még ebben a hónapban a pozitív teszt! Más fórumokon olvasom, hogy babadömping van, sokaknak összejön ez a hónap! Remélem lassan mi is beállunk a sorba;)

Judit

2015. febr. 19. 14:59
 88/168 A kérdező kommentje:
Judit Nekem így is tetszik a görbéd :).Szépen fent van.Esetleg 2 nappal mondanám hamarabb az ovudat.Remélem tényleg igazad lesz a baba dömpinggel :).Jajj de szép szülinapi ajándékom lenne.
2015. febr. 19. 15:08
 89/168 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdező:) Egyelőre nekem is tetszik a görbém,de a pont az í-re egy pozi teszt lenne! :)

Amúgy a ciklus.hu 2 nappal előbbre rakta a peteérést, úgyhogy lehet igazad van.

Mutatsz Te is görbét?

Judit

2015. febr. 19. 15:11
 90/168 A kérdező kommentje:
Hát Judit Én nem tudok görbét mutatni...ebbe a hónapba megfogadtam,hogy se görbe,se ovuteszt,se tea semmi....erre múlthéten valami oknál fogva 2 egymás követő napon is csináltam reggeli 2 vagy 3 pisiből ovu tesztet is és terhestesztet is.Az ovu tesztek full pozik voltak a terhes tesztek közül az első talán pozi a második egyértelmű negatív.Akkor mértem hőt ami 36,8 volt úgyhogy akkora már tuti volt ovum.A tegnapimeg kíváncsiság mérés volt :)
2015. febr. 19. 15:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!