Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Hát lányok Én teljesen megvagyok őrülve.Csináltam egy tesztet...feltöltöttem ide gyakorira mindenki negának látja,de Én mintha képen is látnék rajta valamit...
Szerintetek?
Beleőrülök...remélem holnap már a hőm elárul valamit mert így csak reménykedek folyamatosan...
Mintha látnék én is valamit, de nem biztos. Amúgy nyugi, nekem is negatívat mondtak az első tesztemre, pedig én láttam, képen is, előben meg pláne!
Fanni
Nekem rossz a monitorom,de így is látom a csíkot és színe is van....na de majd elválik...
Fanni mikor kell menned a dokihoz?
Hát Ági Én péntekre nem várom úgyhogy még nem is késik sőt nem is első vizeletből csináltam....hát nem tudom nem nagyon akarom beleélni Magam.Egy kicsit egyébként fájdogál a pocim mint mensi előtt de a hőm még fent van :)
Nagyon szurkolok Érted Fanni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!