Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Visszaolvastam mind a 9 oldalt. Jó sokat írtunk:)
Látom, hogy 27.-re nem várod. Mikor lesz a szülinapod?
Remélem megkapod a legszebb ajándékot amire vágysz:)
Egyébként mióta próbálkoztok?
Ja jó sokat írunk :).Mindig is kedvelt topic volt ez sok jó emberrel :).
Mi márciusba lesz 4 éve.hogy próbálkozunk.2012.novemberében volt egy 8 hetes vetélésem.Az okát nem tudni miért halt el mert itthon vetéltem el a wc-n így a szövettan nem tudott semmit kideríteni.Egyébként volt szívhang is már 6 hetesen.Azóta sajnos nem sikerült a baba.Orvosilag minden rendben van Velünk....
Szülinapom március 12-én lesz,akkor töltöm a 25-öt :).
Ti mióta próbálkoztok?
Gratulálok a kitartásotokhoz kérdező! Akit ennyire várnak, meg fog érkezni! :)
Nekünk ez a harmadik hónap. Azért kezdtem ilyen hamar hőmérőzni, mert novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, és kicsit borult a ciklusom. Két hetente megjött. De januárban és februárban már szerencsére normál, köztes vérzés nélküli ciklusom volt. Mivel nem tudtam kiszámolni a peteérést, ezért úgy döntöttem ebben a hónapban kicsit tudatosabban oda figyelek.
Egyébként én is 25 éves vagyok :)
Nincs semmi baj avval,ha ilyen hamar kezdesz el hőmérőzni legalább megismered a tested és 2-3 hónap után tudsz is avval számolni kb. mikor van ovud.
Te mikor töltötted a 25-öt?
Hmmmm....kitartás...mást úgysem tehetünk.Várunk és várunk és még többet várunk...viszont ami Nekem tényleg fura,hogy nem gyötörnek az ovu utáni tünetek.Ha nem jön meg 27. vagy 28. akkor talán 3án veszek egy tesztet.Akkor már kell valamit mutatnia.
Szeptemberben töltöttem a 25-öt.
Nagyon drukkolok Nektek! Remélem az, hogy most mást érzel ovu után, mint szoktál jót jelent.
3.-án már biztos kimutatja a teszt. Így is nemvárt után leszel 4 nappal. Bár megértem, hogy nem szeretnél kapkodni.
Én a hétfőt lőttem ki célul. Akkor már szerintem mutatnia kellene valamit a tesztnek. Remélem addig fenn marad a hőm, és nem jön meg. Ilyenkor mintha ólomlábakon járna az idő...:)
Én is nagyon drukkolok Neked meg persze a többieknek is :).
Nekem olyan kedd örül kiderül,hogy megjön-e pénteken vagy sem...mindig mensi előtt 2 nappal barnázok pedig nincs progi bajom....Azon gondolkoztam holnaptól elkezdem minden reggel mérni a hőmet vagy lehet,hogy nem?Á nem tudom....
Elérkezett a 14. dpo:
Barnázás nincs. Voltam dokinál, természetesen nem látott semmit, mondjuk más miatt mentem, de azért jó bónusz lett volna :)
"Sz"
"Sz" szép a görbéd nagyon :).Méhnyálkahártyát nem nézett a dokid?Látta a mensire utaló jeleket?
Nekem pl 2-3 nappal előtte megtudta mondani,hogy megfog jönni....
Kérdező: A mérésben nem tudok tanácsot adni. Nekem egyelőre tetszik, és jó kis támpontot ad a ciklusomról. De, ha Te már meguntad ezt, az is érthető.
Sz. nagyon bíztató a görbéd ;)
Nem mondta, hogy látná, hogy meg fog jönni.... 16 mm van a papíron méhnyálkahártya vastagságként. Még 3 napig szedem az utrogestant, addig biztos nem fog megjönni. Általában az abbahagyás után két nappal indul be. De ugye eddig előtte egy hétig pecsételtem.
"Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!