Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Mármint a bal petefészked? Nem tudom sajnos mitől lehet. Néha nekem is beleszúr jobb vagy bal oldal, én sem értem miért. Ovu után két héttel miért fájhat a petefészek?!
Én meg 3. napja enyhén émelygek, nagyon picit. Szerintem csak bebeszélem. Jó lenne már tudni mi a helyzet.
"Sz"
Igen a bal petefészkem :).Én cisztára gondolok...
"Sz" én nagyon izgulok érted,hogy holnap pozi legyen a teszted
Ilyen a görbém:
A tesztem pedig negatív. Igaz még nem kezdtem el barnázni, de én már lemondtam erről a hónapról. Az utrot holnap estig kell szedni, úgyhogy kedd magasságában "kell" megjönnie.
"Sz"
Sziasztok!
"Sz" amíg nem jön meg, ne add fel ezt a hónapot! Én is drukkolok Neked!
Kérdező :annyira fájt, hogy cisztára gyanakszol? Remélem nem! Neked is szorítok! Én már kiszálltam, de ti meg tesztelhettek pozitív februárban.:)
Judit
Kérdező még mindig fáj a petefészked? Nekem is volt 4 hónapja egy 5 cm-es cisztám, de semmit nem vettem észre belőle, csak a ciklus vége felé voltam dokinál és ő mondta. Nem feszített meg semmi. Viszont mikor a menstruáció alatt kifakadt, na az pokoli volt. Remélem Nálad semmi ilyen nincs!
"Sz"
Szép jó reggelt!
"Sz" hát nem akarlak lelombozni,de múlt hónapban Nekem is így ment lefele és meg is jött utána.DE még bármi lehet :).
Képzeljétek az Én görbém ma ilyen lett:
Nem tudom mennyire befolyásolja de fél 2-kor és 6:20-kor wc-re (ami nem jellemző rám) a mérés meg 6:40-or volt.De majd a holnapi mérésből kiderül.A petefészek fájdalom ma reggelre elmúlt úgyhogy nem tudom mi lehetett ez.Kb. szerimtem 9. DPO-n vagyok.
Amúgy Nicol :)
Nicol sajnálom, hogy ilyen a kapcsolatod anyukáddal. Kicsit átérzem, az én anyukám nagyon nem akarja, hogy szüljek, mert ő még nem érzi magát nagymamának,pedig idősebb mint a te anyukád 46lesz nyáron, meg még államvizsgáznom kell, bár szerintem ez az én problémám lesz meg a férjemé, hogy hogyan oldjuk meg. De már mástól is visszahallottam, hogy mondta, reméli még odébb lesz az, hogy szüljek. Nagyon nem esik jól, de hát ezt végképp nem ő fogja eldönteni.
nagyon drukkolok neked is és Sz-nek is! :)
Ne is foglalkozz avval,hogy ki mit mond.Ha Ti azt érzitek készen álltok egy babára akkor az a Ti dolgotok.Anyukád meg majd megbékél vele és hidd el majd ha útban lesz a pici akkor nagyon fogja majd várni:).
Nálunk ma kiderült,hogy nem sikerült az inszemináció így nem lesz kistesóm :).Habár még nem jött meg neki.
Képzeljétek Nekem meg hányingerem lett a hurkától pedig nagyon szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!