Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
 111/168 A kérdező kommentje:
Ja és az lemaradt,hogy mind a kettő terhességét az orrom alá dörgölte...annó amikor elvetéltem a várható szülésem előtt 2 nappal töltötte a kisöcsém 5-öt akkor azt mondta Nekem ha nem lettem volna hülye akkor már lehet babázhatnánk...mondhatom nem kicsit akadtam ki.Ezt azóta sem tudom elfelejteni Neki....
2015. febr. 20. 09:57
 112/168 A kérdező kommentje:
Lányok valami nem oké...nagyon fáj a bal méhem.Délután ég csak hébe-hóba fájt de most meg már gyógyszert is kellett bevennem...Valakinek valami tipp?
2015. febr. 20. 21:44
 113/168 anonim ***** válasza:

Mármint a bal petefészked? Nem tudom sajnos mitől lehet. Néha nekem is beleszúr jobb vagy bal oldal, én sem értem miért. Ovu után két héttel miért fájhat a petefészek?!

Én meg 3. napja enyhén émelygek, nagyon picit. Szerintem csak bebeszélem. Jó lenne már tudni mi a helyzet.

"Sz"

2015. febr. 20. 22:11
 114/168 A kérdező kommentje:

Igen a bal petefészkem :).Én cisztára gondolok...

"Sz" én nagyon izgulok érted,hogy holnap pozi legyen a teszted

2015. febr. 20. 22:16
 115/168 anonim ***** válasza:

Ilyen a görbém:

[link]

A tesztem pedig negatív. Igaz még nem kezdtem el barnázni, de én már lemondtam erről a hónapról. Az utrot holnap estig kell szedni, úgyhogy kedd magasságában "kell" megjönnie.

"Sz"

2015. febr. 21. 06:34
 116/168 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

"Sz" amíg nem jön meg, ne add fel ezt a hónapot! Én is drukkolok Neked!

Kérdező :annyira fájt, hogy cisztára gyanakszol? Remélem nem! Neked is szorítok! Én már kiszálltam, de ti meg tesztelhettek pozitív februárban.:)

Judit

2015. febr. 21. 08:10
 117/168 anonim ***** válasza:

Kérdező még mindig fáj a petefészked? Nekem is volt 4 hónapja egy 5 cm-es cisztám, de semmit nem vettem észre belőle, csak a ciklus vége felé voltam dokinál és ő mondta. Nem feszített meg semmi. Viszont mikor a menstruáció alatt kifakadt, na az pokoli volt. Remélem Nálad semmi ilyen nincs!

"Sz"

2015. febr. 21. 08:54
 118/168 A kérdező kommentje:

Szép jó reggelt!

"Sz" hát nem akarlak lelombozni,de múlt hónapban Nekem is így ment lefele és meg is jött utána.DE még bármi lehet :).

Képzeljétek az Én görbém ma ilyen lett:

[link]

Nem tudom mennyire befolyásolja de fél 2-kor és 6:20-kor wc-re (ami nem jellemző rám) a mérés meg 6:40-or volt.De majd a holnapi mérésből kiderül.A petefészek fájdalom ma reggelre elmúlt úgyhogy nem tudom mi lehetett ez.Kb. szerimtem 9. DPO-n vagyok.

Amúgy Nicol :)

2015. febr. 21. 10:08
 119/168 anonim ***** válasza:

Nicol sajnálom, hogy ilyen a kapcsolatod anyukáddal. Kicsit átérzem, az én anyukám nagyon nem akarja, hogy szüljek, mert ő még nem érzi magát nagymamának,pedig idősebb mint a te anyukád 46lesz nyáron, meg még államvizsgáznom kell, bár szerintem ez az én problémám lesz meg a férjemé, hogy hogyan oldjuk meg. De már mástól is visszahallottam, hogy mondta, reméli még odébb lesz az, hogy szüljek. Nagyon nem esik jól, de hát ezt végképp nem ő fogja eldönteni.

nagyon drukkolok neked is és Sz-nek is! :)

2015. febr. 21. 10:55
 120/168 A kérdező kommentje:

Ne is foglalkozz avval,hogy ki mit mond.Ha Ti azt érzitek készen álltok egy babára akkor az a Ti dolgotok.Anyukád meg majd megbékél vele és hidd el majd ha útban lesz a pici akkor nagyon fogja majd várni:).

Nálunk ma kiderült,hogy nem sikerült az inszemináció így nem lesz kistesóm :).Habár még nem jött meg neki.

Képzeljétek Nekem meg hányingerem lett a hurkától pedig nagyon szeretem...

2015. febr. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!