Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nicol szépen alakul a görbéd! Drukkolok! Remélem fenn marad ;)
Judit
Újabb 1 tizedet esett a hőm és ma reggel elkezdtem barnázni :(
Már vissza sem tudtam aludni. Most egy hatalmas szerencsétlenségnek érzem magam, aki még arra az alapvető dologra is képtelen, hogy kisbabával ajándékozza meg a férjét. Ebből a hónapból kiszálltam, mindenkinek nagyon drukkolok!!!
"Sz"
"Sz" nagyon sajnálom,hogy megint nem sikerült,de ne add fel!Hiszem,hogy egyszer mindenkinek akivel itt megismerkedtem lesz kisbabája!Következő hónapba jössz?
Ma reggel 37-ről esett 36,9-re de mensi előtt 5 nappal ez még szerintem nagyon nem jelent semmit.Talán majd szépen visszakúszik.
Ha lesz csoport jövök! Remélem csak jó hírekkel :)
"Sz"
Sziasztok!
Hát ma reggelre ilyen lett a hőm:
Reggel lehet megpróbálok egy 25-ös tesztet vagy még nem tudom....izgatott vagyok nagyon.Eddig nem kezdtem el még barnázni ami jó jel:).Enyhe mellfájdalmam van meg néha hasszurka :).
Van még valaki aki rajtam kívül izgul még és nem tesztelt?
Nicol, nagyon szorítok!
Ti is szorítsatok nekem, holnap megyek orvoshoz, és kiderül, hogy mi a helyzet. 2 és fél hete késik, van negatív meg pozi tesztem is, de halványak. Szorítsatok, hogy rendben legyünk!
Fanni
Fanni nagyon szurkolok és gyere majd a hírekkel :).
Nekem így alakult ma reggelre a görbém :
Ami jó,hogy ilyenkor már esik a hőm és jönnek a patik,de most szilikoncicis mellem lett reggelre :).Ma veszek tesztet lehet holnap megcsinálom :)
Olvaslak továbbra is Titeket, és mindenkinek megy a drukk! ;)
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!