Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Andi vagyok, nekem volt a halvany tesztem, aztan megis megjott.
Ebben a honapban nem nagyon "dolgoztunk" rajta, direkt meg a ciklus.hu-ra sem mentem nezni, h mikor kellene peteeresemnek lenni.
Hatha majd most osszejon 😊
Sziasztok :)!
Cukibaba akkor majd linkeled a görbéd :).
Andi most ebben a hónapban Mi sem görcsölünk rá..nem görbézek,nem teázok,nem ovu tesztelek csak örömködök :).
Én majd csak hónap végén fogok befutni ha sikerül...Mensimet 02.27.-28.-ra nem várom.
Dóra vagyok sziasztok. Én február 5-6körül nem várom de mosz valahogy nem bizakodom annyira mint előző hónapokban.
Vannak most is furcsaságok, de szerintem ezek premens tünetek. :/
Sziasztok csajok, Fanni vagyok :)
Most 6-ára nem várom, de most nem vagyok annyira rástresszelve a dologra, mint múlt hónapban. Akkor szabin voltam, volt időm ezen kattogni, figyelgetni a tüneteimet, be is meséltem magamnak jópárat, szédültem, émelyegtem, sőt, nemvárt előtt 4-5 nappal még beágyazódási vérzésem is volt. Aztán persze nega tesztek és naprapontos mensi.
Most meg újra meló, sok elfoglaltság, aztán csak 6-án biztos fogok tesztelni egyet, de előbb nem :)
Abszolut semmi tünetem nincs most, de még mensi előtti tünetek sem, pedig nekem már szokott ilyenkor feszülni a cicim. De most neeem, nem beszélünk be magunknak semmit:)
Ti hogy vagytok?
Remélem sokan leszttek babások. :-)
Kolli
Szurkolok mindenkinek!
Remélem nekem sikerül betartani ebben a hónapban a nem stresszelek rá dolgot.Szülinapomra jó volna egy pozi teszt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!