Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/168 anonim ***** válasza:
Cukibaba vagyok :) jelen vagyok , de en most mar nem februar vegeig tesztelek pozit hanem marcius elejen , mert pont most lett vege a mensimnek es , de azert lehet megfogom probalni hamarabb ! majd linkelem a ciklus.hu adataimat mikor osszegyul egykicsit a napok szama . :D mert nem nagyon ertem a homerseklet merest , hogy mit is jelent mikor van ovum meg stb ... sok sikert a tovabbiakban mindenkinek !
2015. febr. 1. 11:20
 2/168 anonim ***** válasza:

Andi vagyok, nekem volt a halvany tesztem, aztan megis megjott.

Ebben a honapban nem nagyon "dolgoztunk" rajta, direkt meg a ciklus.hu-ra sem mentem nezni, h mikor kellene peteeresemnek lenni.

Hatha majd most osszejon 😊

2015. febr. 1. 11:22
 3/168 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)!

Cukibaba akkor majd linkeled a görbéd :).

Andi most ebben a hónapban Mi sem görcsölünk rá..nem görbézek,nem teázok,nem ovu tesztelek csak örömködök :).

Én majd csak hónap végén fogok befutni ha sikerül...Mensimet 02.27.-28.-ra nem várom.

2015. febr. 1. 11:35
 4/168 anonim ***** válasza:
Helló! :) Én is február 27. környékére nem várom, második próbálkozós hónapunk lesz. :) Első hónapból okulva, majd csak akkor tesztelek, ha késik legalább 5 napot... Drukkolok Nektek! ;) :)
2015. febr. 1. 11:40
 5/168 anonim ***** válasza:

Dóra vagyok sziasztok. Én február 5-6körül nem várom de mosz valahogy nem bizakodom annyira mint előző hónapokban.

Vannak most is furcsaságok, de szerintem ezek premens tünetek. :/

2015. febr. 1. 11:43
 6/168 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok, Fanni vagyok :)

Most 6-ára nem várom, de most nem vagyok annyira rástresszelve a dologra, mint múlt hónapban. Akkor szabin voltam, volt időm ezen kattogni, figyelgetni a tüneteimet, be is meséltem magamnak jópárat, szédültem, émelyegtem, sőt, nemvárt előtt 4-5 nappal még beágyazódási vérzésem is volt. Aztán persze nega tesztek és naprapontos mensi.

Most meg újra meló, sok elfoglaltság, aztán csak 6-án biztos fogok tesztelni egyet, de előbb nem :)

Abszolut semmi tünetem nincs most, de még mensi előtti tünetek sem, pedig nekem már szokott ilyenkor feszülni a cicim. De most neeem, nem beszélünk be magunknak semmit:)

Ti hogy vagytok?

2015. febr. 1. 11:48
 7/168 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hát nekem előbb jött meg egy héttel pedig nagyon reménykedtem, hogy megfogan a kistesó. Mindegy! Új hónap, új esély remélem reped is a tüsző. :-D Aztán egy pozitív teszttel zárjuk a hónapot. :-) Anes
2015. febr. 1. 11:52
 8/168 anonim ***** válasza:

Remélem sokan leszttek babások. :-)

Kolli

2015. febr. 1. 12:09
 9/168 A kérdező kommentje:

Szurkolok mindenkinek!

Remélem nekem sikerül betartani ebben a hónapban a nem stresszelek rá dolgot.Szülinapomra jó volna egy pozi teszt :).

2015. febr. 1. 12:17
 10/168 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Timi vagyok:)Én február 6-ra nem várom ,nagyon bízunk,és reménykedünk a párommal,hogy most sikerül 1 éve próbálkozás után. Sok szerencsét kívánok mindenkinek :)
2015. febr. 1. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!