Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!2015. febr. 1. 10:53
31/168 anonim válasza:
34/168 anonim válasza:
Kedves Dia! Véleményem szerint nagyon jól áll a görbéd. :-) Volt már ilyen? Anes
35/168 A kérdező kommentje:
Gratulálok a pozi tesztesnek :).Töltsd fel a képet ha tudod :).
Dia szerintem is nagyon szép a görbéd:) Szurkolok!
2015. febr. 6. 12:12
36/168 anonim válasza:
Évi vagyok, február 24-re nem várom és kistesót szeretnénk... Ha ebben a hónapban összejönne, akkor a nagy tesójával egy hónapban lenne a szülinapjuk :-D Mindenkinek szurkolok, remélem minél több + teszt lesz :-D
37/168 anonim válasza:
Én csak március elejére nem várom majd. Most menseselek még, első próbálkozós hónapunk lesz. Jó lenne, ha elsőre sikerülne... :)
Réka
38/168 anonim válasza:
Lányok, tegnap kellett volna megjöjjön, még mindig semmi, mensi tünet se nagyon, viszont a teszt negatív. Szerintetek?
Fanni
39/168 anonim válasza:
Fanni, az utolsó 2 mensesem késett 3-4 napot, nem volt menseses tünetem, de persze megjött.
De Te akár terhes is lehetsz, tesztelj 2 nap múlva is! :)
Réka
40/168 anonim válasza:
Dia vagyok, ma lejebb ment a hom 37rol, 36.9re, igaz masfel oraval elobb is mertem.
Lanykam korabban kelt.
Meg van par nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!