Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Előző hónap folytatása!
2015. febr. 1. 10:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/168 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van, de így nem látszik semmi, élőben látszik, főleg fénynél, de nem tudtam jobban lefotózni:( Aztán csináltam még egyet, igaz olcsóbb, mártogatós teszttel, azon nincs semmi:( Holnap még tesztelek.

2015. febr. 16. 20:08
 72/168 A kérdező kommentje:
Fanni látom amit Te látsz,de ez szellemcsík szerintem.Milyen színű élőben?Egyébként az Én tesztem is ilyen volt szerdán és az utána lévő tesztem ami ugyan olyan volt az negatív lett.Szerintem kérj időpontot a nőgyógyászhoz és menj el mert azért a 10 nap késés nagyon sok.Holnap reggel ha tudod természetes fénynél is fotózd le :).
2015. febr. 16. 20:39
 73/168 anonim ***** válasza:

Extra halvány, de rózsaszinesnek látom. Holnapra még van egy olcsóbb tesztem, de lehet elmegyek a gyógyszertárba és veszek egy drágábbat is.

Igen, lassan el kéne mennem a dokihoz is, de arra gondoltom, hogy még egyelőre ő se látna semmit, és nagyon elszomorodnék, ha azt mondaná, hogy nincs ott semmi. Ha meg van, az ugye ott lesz pár nap múlva is... Csak bírjam kivárni. A nemvárt utáni napokban negatív volt, teljesen lemondtam róla, de mikor már több mint egy hetet késett megint elkezdtem reménykedni. Az volt a fura, hogy ebben a hónapban a cicim se feszült, peidg mindig szokott. Az még most sem feszül, néha szédelgek, émelygek, bár ezek a tünetek voltak már olyan hónapban is, mikor megjött naprapontosan.

2015. febr. 16. 21:06
 74/168 anonim ***** válasza:

Judit vagyok:

Kérdező: holnapra nem várom. Szerintem holnap reggel ellövök egy tesztet, mert azóta is 37 feletti a hőm. Ha tényleg trifázisos a görbém, akkor szerintem holnapra már látszódnia kellene a teszten. Bizakodom:)

2015. febr. 17. 07:35
 75/168 anonim ***** válasza:

Kérdező köszi a szurkolást :)

Ma reggel is 36,9 volt a hőm és a pecsételés még nem indult be. Bizakodom :) Holnapután reggel teszt, a 14. és 11. dpo-n. "Sz"

2015. febr. 17. 08:19
 76/168 anonim válasza:
Én FET+ 6 napon vagyok és 23-án kell vérvételre mennem! szerintetek mikor tesztelhetek? holnap lenne esedékes a mensim! nagyon szeretnék pozi tesztet ez a 4.dik lombik beültim! nagyon sok sikert mindenkinek!!
2015. febr. 17. 11:51
 77/168 A kérdező kommentje:

Fanni: Ennyi késés után nyugodtan elmehetsz dokihoz bármikor.Felritkulást már lehet látni ilyenkor is ha később volt az ovud.Sőt szerintem elküld HCG vérvételre is.Nem vesztesz semmit vele.Nem várnék a helyedben már többet,hogy elmenjek a dokihoz.Sok teszt árát feleslegesen kidobtál....

Judit: Nekem tényleg trifáziososnak tűnik a a görbéd.Holnap szurkolok nagyon :)

"Sz": Ez jó hírek ha a mai napon sem barnázol akkor holnap tényleg lőj el 1 tesztet.Neked is szurkolok!

76-os: Pénteknél vagy szombatnál hamarabb szerintem felesleges tesztelned.Kell még szúrnod Magad valamivel?

2015. febr. 17. 13:34
 78/168 anonim ***** válasza:

Itt a mai tesztem, mit szóltok???

[link]

[link]

Fanni

2015. febr. 17. 18:29
 79/168 A kérdező kommentje:

Fanni ezen látom amit látni kell :).Átettem negatívba ott is lehet látni úgyhogy nagy valószínűséggel egy később fogant babáról van szó.Nagy valószínűséggel mensi előtt 3-4 nappal eshettél teherbe.

2-3 nap múlva ismételt meg addigra nagyon szépnek kellene már lennie.

Szurkolok,de még nem gratulálok!

2015. febr. 17. 18:42
 80/168 anonim ***** válasza:
En is latom Fanni, bizakodasra ad okot. Lattam a kerdesedet is, csak most raktam ossze, h a ket ket ugyanaz 😊
2015. febr. 17. 19:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!