Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni február végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Itt van, de így nem látszik semmi, élőben látszik, főleg fénynél, de nem tudtam jobban lefotózni:( Aztán csináltam még egyet, igaz olcsóbb, mártogatós teszttel, azon nincs semmi:( Holnap még tesztelek.
Extra halvány, de rózsaszinesnek látom. Holnapra még van egy olcsóbb tesztem, de lehet elmegyek a gyógyszertárba és veszek egy drágábbat is.
Igen, lassan el kéne mennem a dokihoz is, de arra gondoltom, hogy még egyelőre ő se látna semmit, és nagyon elszomorodnék, ha azt mondaná, hogy nincs ott semmi. Ha meg van, az ugye ott lesz pár nap múlva is... Csak bírjam kivárni. A nemvárt utáni napokban negatív volt, teljesen lemondtam róla, de mikor már több mint egy hetet késett megint elkezdtem reménykedni. Az volt a fura, hogy ebben a hónapban a cicim se feszült, peidg mindig szokott. Az még most sem feszül, néha szédelgek, émelygek, bár ezek a tünetek voltak már olyan hónapban is, mikor megjött naprapontosan.
Judit vagyok:
Kérdező: holnapra nem várom. Szerintem holnap reggel ellövök egy tesztet, mert azóta is 37 feletti a hőm. Ha tényleg trifázisos a görbém, akkor szerintem holnapra már látszódnia kellene a teszten. Bizakodom:)
Kérdező köszi a szurkolást :)
Ma reggel is 36,9 volt a hőm és a pecsételés még nem indult be. Bizakodom :) Holnapután reggel teszt, a 14. és 11. dpo-n. "Sz"
Fanni: Ennyi késés után nyugodtan elmehetsz dokihoz bármikor.Felritkulást már lehet látni ilyenkor is ha később volt az ovud.Sőt szerintem elküld HCG vérvételre is.Nem vesztesz semmit vele.Nem várnék a helyedben már többet,hogy elmenjek a dokihoz.Sok teszt árát feleslegesen kidobtál....
Judit: Nekem tényleg trifáziososnak tűnik a a görbéd.Holnap szurkolok nagyon :)
"Sz": Ez jó hírek ha a mai napon sem barnázol akkor holnap tényleg lőj el 1 tesztet.Neked is szurkolok!
76-os: Pénteknél vagy szombatnál hamarabb szerintem felesleges tesztelned.Kell még szúrnod Magad valamivel?
Fanni ezen látom amit látni kell :).Átettem negatívba ott is lehet látni úgyhogy nagy valószínűséggel egy később fogant babáról van szó.Nagy valószínűséggel mensi előtt 3-4 nappal eshettél teherbe.
2-3 nap múlva ismételt meg addigra nagyon szépnek kellene már lennie.
Szurkolok,de még nem gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!