Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar 4- re?

Ki nem varja februar 4- re?

Figyelt kérdés

Tunetek,vagy amibol sejted hatha sikerult a baba minden ami fontos.

En nem varom.

Egy hettel lehetnek jelek?

2015. jan. 29. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
En mára nem várom :) meg semmi jele 1 hettel meg nem lehetnek jelek csak amikor elindul a hcg termeles szerintem nálad meg csak most fog beágyazódni!Drukkolok
2015. jan. 29. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Én szombatra nem várom. 😊

De csak nagyon pici esèlyt látok rá....

2015. jan. 29. 13:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem anyi tunetem van h, melleim fajnak,kremes folyas,es tegnap este eros emelyges fogott el.tudom ez keves hozza: -(

2 eve 5 honapja varjuk a babat.

Sajnos van. Miomam is 15 mm- es.

De remenykedem nagyon.

2015. jan. 29. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 4-6ra szeretném ha maradna ahol van :D ma lett egy halvány pozi tesztem,de lehet szellemcsik,de nem tesztelek már amig nem késik :) megy a drukk mindenkinek! :)
2015. jan. 29. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia en 5.re nem vartam nem is jott meg.pozi volt a tesztem,nekem volt 1 hettel elotte tunet mensi gorcs ne vartig de nem vart napjan elmult ami fura volt.
2015. febr. 8. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!