Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Én egészen pontosan 6-ra nem várom.
Igazából még az első próbálkozás, de a lányunk is egyből összejött szerencsére.
Viszont Ketteskét majd az idő eldönti, hogy jön-e vagy nem :)
Az biztos, hogy én azért picit várom már. Valami új is legyen a házunk táján a dackorszak mellett :)))
Jelek még úgy semmi nincs. Igaz, este azt álmodtam, hogy kismama kabátot veszek a Brendonba. Majd amikor felvettem és az utcán viseltem, akkor meggondoltam magam és visszavittem. Azt hiszem, az álmomban kb. 5-6 ezer forint volt a kabát és azzal indokoltam a visszavivés okát, hogy a gyermekemnek ebből a pénzből sokkal több mindent tudok venni.
M. :)
Szia Adri vagyok ! Nekem ez lesz a masodik honapom. cickafark teat iszom naponta. 5.-ere varom az ovut. 19
-ere pedig nem varom. ma mult el a mensim es holnap kezdem a homerozest.
Es te??? hanyadik probalkozas??:-)
1. próbálkozós hónap :)
csak a probléma az,hogy most ment a párom a világ másik végére dolgozni,tehát pont az ovumra nem lesz itthon de mivel 25.-én barnáztam,nagyon reménykedem,hátha a nagy élvezetben peteérésem volt... :)
Èn is 6-ra nem várom,nagyon nem! Mi 1,5 ève várjuk a kistesót. Igaz 10 hónapja volt egy missed ab. 7 hetesen! Már a feladâs határán vagyok. Dokihoz mèg nem akarok menni. A lányunk elsöre sikerült,így nagy pofâraesès,hogy a kistesó nem akar jönni. Sok sikert kívánok nektek! Mennyi idösek a gyetekeitek(ha van)? A lányom 3 èves lesz. Kèrdezö te pontosan mikorra nem várod?
Linda
Hát kedves Linda,szerintem ne add fel.
Nekem speciel még nincs pici és 18.-ra nem várom.Csak azon gondolkodom,hogy elég korai lett volna a barnázás,ha baba miatt is van.nem? :S
Sziasztok! Én február 1-re nem várom.
Szintén első próbálkozás, első hónap, első gyerek lenne :)
Tünetek: együttlét (elvileg peteéréskor) után kb 1hétre enyhe, kevés rózsaszínes váladék jött, rá nemsokára mellfeszülés, azóta is tart, kb 1 hete alhasi szúró érzés (bár érdekes, nem mindig) és magasabb testhő: 37 (+/- 1).
Néhányszor éreztem derékfájást, de nem egyértelműen a derekamnál, hanem kicsit lejjebb :D...
Bár azt mondhatnánk egész biztató jelek, mégsem vagyok optimista, amennyit olvastam már arról, h egy nő mi mindent tud beképzelni egy gyerek érdekében....
+két nappal ezelőtti teszt (korai) negatív lett és ma reggel enyhe rózsaszínes "valami" volt a wc papíron:(
Remélem nem akar megjönni!!
Szóóóval én is drukkolok Mindenkinek!! :)
Hajrá!!
Cat
Cat ne is izgasd magad a tüneteken! :))
Első lányunknál, Liusnál én megérzésből teszteltem. Munka után bementem a patikába, majd este fél 12-kor megcsináltam a tesztet. Nagyon-nagyon halvány pozitív volt, majd másnap reggel vettem még egy tesztet (más fajtát), ami már délben erős csíkot mutatott.
8 hetes terhes voltam, amikor hüvelyi uh-val észrevették Liust. Jaj istenem, akkor még milyen csendes volt .. sehol egy hiszti :DDD
Aztán 18. hétig csak hánytam és hánytam és hánytam.. majd szédültem és hánytam és hánytam ... és így tovább.
Ezek után csak tüneteket szeretnék érezni és a rosszul létet átadnám annak, aki először esik teherbe :DD
Bocsi ;)))
M. :)
Cat ez azért elég biztató :)
M :)! köszönjük,hogy át adod nekünk.Nagyon szívesen átvenném...csak tartanék már ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!