Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Na és!??!!?
Hallani annyi "lehetetlenből" született bébikről!!:D
Hátha a Tietek is az lesz!
Drukkolok nagyon!
Még valami...ez a fránya hőmérőzés! Nem igazán értem.
HA hónaljban mérem nem digitálissal, 37 fok, ha szájban 37,1 illetve most 37,5.
Ha digitálissal...már meghaltam!:D kb félperc után,mint az őrült csipog (vagy 5 hosszút) és 35 egynéhányat mutat:S
Ha továbbhagyom,megy felfelé, de nem annyira, mint a nem digi.
Max36,4.
Akkor most melyiknek hihet az ember?? Es hol kell mérni a testhőt??
Sokatn írták, h mindegy, a lényeg h az átlaghoz képest több-e a hő.
Na már most, azelőtt nem nagyon méregettem magam (minek tettem volna,csak ha beteg voltam), de azt hiszem mindig is inkább alacsony volt,mintsem magas...
Ez is egy rejtély!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Mindig állandó a hőd?
Mikor méred (én folyamatosan,most,h reménykedem:D)?
én nem szeretem a digitálisat,mert nagyon átverős. A régi hagyományossal(higanyossal) mérem és mindig reggel,mielőtt kikelnék az ágyból,mert elvileg úgy a jó,ha előtte 4órával nem mozogtál(nyugodt állapotban voltál),tehát minden reggel pontban 6:00kor mérem,mielőtt még pisilni felkelnék,vagy ilyesmi és a számban,nyelv alatt,mert elég sokat hallottam,hogy ott a legjobb (pontosat mér).
Nekem az átlag hőm azt hiszem olyan 36.3, 36.4,legalábbis régebben mértem és mindig annyi volt ha jól emlékszem,na meg nem gondolnám,hogy a 37 az átlagos,mert az már hőemelkedést jelent és azt hiszem 37.5-től pedig már láz.
Egyébként 15.-én is lefeküdtünk,de akkor csak megszakítással és mivel rá 2napra megjött,így nem gondolnám,hogy abból lenne bármi is,főleg,hogy megszakítással volt...de ki tudja.
Lehet én is nevetnék,ha kiderülne,hogy nincs semmi.Bár jobban elképzelem azt, hogy inkább elsírom magam.
Minden esetre SOK SIKERT NEKÜNK!! :)
azért sírni nem érdemes! :)
Ez a természet játéka, tényleg akkor jön a babóca amikor akar és ezt el kell fogadni!
HA kiesünk "ebből a körből", kezdődik a következő játszma! Nem adjuk fel!!:)
Hajrá-hajrá! :)
Jó éjt!
Cat
Egyértelmű,hogy nem adom/adjuk fel,de azért el leszek keseredve az tény.Főleg,hogy ennyi jelét érzem annak,hogy talán sikerült.
Szép Álmokat Cat! :)
Helo!
Itt M.!
Már csak napok kérdése és kiderül, hogy jön-e Ketteske vagy nem. Megmondom az őszintét, hogy semmilyen tünetet nem érzek. :(
Bár ez Egyeskénél is így volt. Azaz, egészen pontosan nem is izgattam magam azon ott sem, hogy terhes vagyok-e vagy nem. Mint már korábban írtam, megérzésből teszteltem.
Annyit érzek, hogy viszek a mellem. Mintha nőne. Ereim még nem látszanak és a bimbóudvar sem kezdett sötétedni. :(
Néha érzek mind a két oldalon apró szurkálást és a hasam is 2 napja "rakoncátlankodik". De ez lehet az idegeskedéstől (most költöztünk haza).
Fáradt nem vagyok, idegeim eddig is ki voltak :DD
Szóval .. lehet, hogy marad a következő hónap :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!