SZiasztok! Én felhagyok a hőmérőzéssel. Írtam, hogy előző ciklusomban nem volt pé-m meg ronda lett a görbém. Most is ronda lett a görbém és emiatt el is keseredtem, mert a Szegedi doki mondta valószínű most sem lesz pé-m.. DE ma voltam a másik dokimnál és egy gyönyörű 22 mm-es tüszőt látott. Feleslegesen idegesítettem magam! Ma este bele kell húznunk, mert a doki szerint holnap hajnalban reped majd meg a tüszőm kb. A nyálkahártyám is 14 mm-es, nem szokott ekkora lenni. Kérlek szorítsatok nekem, hogy ne legyen hulla fáradt a párom!
2013. febr. 1. 15:27
82/198 anonim válasza:
Bocsánat! Mónika voltam! Megint lemaradt!
2013. febr. 1. 15:27
83/198 A kérdező kommentje:
Sok sikert Mónika :)
remélem én is,hogy a krémes folyás nem ovu előtt van,mert az nekem is van.A hőm ma reggel is 36.9 volt,a melleim még mindig fájnak,a hasam most már szurkál is,szóval nem tudom mi lesz,de nagyon reménykedem :)
2013. febr. 1. 18:45
84/198 v-f.m. válasza:
Kedves Mònika, sok sikert Nektek a ma estéhez ! :-P Én már nagyon várom hogy kedden tesztelhessek :-)
2013. febr. 1. 20:13
85/198 anonim válasza:
Sziasztok! Köszönöm! Szerencsére nem volt túl fáradt a párom :) Most várhatok és reménykedhetek. De messze van még 17.-e! Amúgy én úgy tudom jót jelent a krémes folyás, de nem akarok hiú reményeket kelteni. Mindenkinek nagyon drukkolok!
Mónika
2013. febr. 2. 10:14
86/198 anonim válasza:
17-ében még kissé korai reménykedni, nem? Meg akinek 3-án van peteérése, az még elég korán elkezd tüneteket érezni! Hülység! Még az aktus sem történt meg, akkor minek reménykedni? Sztem csak becsapjátok magatokat, ha megjön, koppantok.
2013. febr. 2. 10:41
87/198 anonim válasza:
Sziasztok!
Minden tünet ellenére, sajna megjött :(
Testhő 37,1-ről 37,5-re fel, majd mély zuhanás 36,2 és megjött. Férjem érezhetett valamit v csak véletlen, meglepett egy wellness úttal febr.14-re akkor van a köv.peteérésem:)
Szóval nem adjuk fel!
Bár élveztem a csevejt, kívánom, he ne "találkozzunk" a köv (ki nem várja márciusra" topikban, majd csak a "friss kismama" fórumban 1 hónappal később!
Szurkolok Nektek és azért még ránézek az élménybeszámolótokra! :)
(Kedves kérdező, kíváncsi vagyok Rád is! :) )
Üdv.
Cat
2013. febr. 2. 10:43
88/198 anonim válasza:
Sziasztok!Nekem a tegnap esti tesztem negativ, es holnapra nem várom.Szörnyű csalódás :'(
2013. febr. 2. 11:13
89/198 anonim válasza:
Minek tesztelsz a nemvárt előtt? Ráérsz holnaphoz kb. 3 napra! Még ne csalódj, semmi sem tuti!
2013. febr. 2. 11:48
90/198 anonim válasza:
Csak azért teszteltem, mert nagyon fájt a hátam, és nem mertem bevenni a gyull. Csökkentőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!