Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/198 anonim ***** válasza:
Kedves v.f.m!Nálam is ugyanez a helyzet, a tegnapi trsztem full negatív:-( Szorítok mindenkinek! A. voltam Te mikor tesztelsz megint?
2013. febr. 6. 13:02
 112/198 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! Nálunk is volt ilyen. Mindig itthon volt a párom csak pont peteéréskor nem. Drukkolok, hogy a következőnél pont otthon legyen a párod!

Mónika

2013. febr. 6. 13:07
 113/198 anonim ***** válasza:
Bocs az előző válaszom Ed-nek szólt! Akiknek pedig még nem jött meg azoknak pedig nagyon szorítok! Mónika
2013. febr. 6. 13:13
 114/198 anonim ***** válasza:
Köszönöm Mónika :) Remélem ugy lesz h itthon lesz. Egy kérdés: ha a ciklusom 28-29 napos az lehet h az ovum nem a közép időben van hanem valamikor máskor? vagy vegyek ovu tesztet?vagy hőmérőzzek? mi tévő legyek??
2013. febr. 6. 13:25
 115/198 v-f.m. ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Köszönöm a sok bíztató szót, sokat segített mert a tegnapi napom a reggeli teszt miatt elég sok idegeskedéssel telt. :S De még mindig nem jött meg!, hányigerem azóta is van, és néha szúrkálva fáj a hasam. Remélem még is ott van a kis pindur, csak még nem volt elég HCG-m. Majd szombaton csinálok másik tesztet :)

Kedves Mónika, sajnálom hogy így alakult, de remélem miahamarabb rendbe jön minden, és aztán Ti is babázhattom ezerrel! :)

2013. febr. 6. 14:31
 116/198 v-f.m. ***** válasza:
Kedves Laura! Neked pedig megy a drukk! :)
2013. febr. 6. 14:31
 117/198 anonim ***** válasza:

Ed én nagyon tudom ajánlani az ovu tesztet. Rengeteget elhasználtam már és mindig ugyan azt az eredményt adta mint amit a doki látott uh-n. Én a fastest.hu-n szoktam rendelni. Szerintem egy próbát megér!

v-f.m. Köszönöm. Neked pedig nagyon szorítok!

Mónika

2013. febr. 6. 14:40
 118/198 anonim ***** válasza:
Nekem megjött.A voltam :'(
2013. febr. 6. 15:02
 119/198 v-f.m. ***** válasza:
Kedves A! Sajnálom. :( Te mikorra nem vártad amúgy? Mennyit késett?
2013. febr. 6. 15:13
 120/198 anonim ***** válasza:
Kedves vfm! Vasárnapra nem vártam.3 napot késett. Nem baj, majd a köv. hónapban. Nagyon szorítok Neked, hogy összejöjjön, és holnap pozitiv legyen a teszt!!!
2013. febr. 6. 15:27
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!