Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/198 anonim ***** válasza:

Sajnálom Cat :( remélem jövő hónapra összejön a babuci :) majd irj eddig is olvastalak :) Sok szerencsét! :)

Én febr.6ra nem várom de a hasam olyan tompán fájdogál remélem nem menzi. Nekem tegnap volt krémes folyásom akkor azaz ovut jelenti vagy mást? Ed

2013. febr. 2. 16:18
 92/198 anonim ***** válasza:
Ha febr.6- ra nem várod, akkor nem ovu.A krémes folyás lehet baba is!
2013. febr. 2. 16:24
 93/198 anonim ***** válasza:
Hát majd 6-7-én elválik :) akkor is lehet baba ha tompán fájdogál a hasam?
2013. febr. 2. 16:30
 94/198 anonim ***** válasza:
Igen!Minden mensis tünet lehet baba is, de sajna mensi is
2013. febr. 2. 16:39
 95/198 A kérdező kommentje:

Sajnálom Cat!

Nem tudom miért de annyira érzem,hogy baba van nálam a dologban.És nagyon úgy érzem,hogy nem mostanában fogant meg,mert a mensim is nagyon furcsa volt és szerintem,ő már akkor itt volt.Érdekes,de tényleg nagyon úgy érzem,hogy babát várok.Egy hétig még semmiképp nem tesztelek...(már alig bírom, de akkor is meg várom a páromat) :)

2013. febr. 2. 16:59
 96/198 anonim ***** válasza:
56%
Azért nálatok van valami probléma a fejben, nem? Február 6-ig simán megjöhet, ráérsz utána hasfájózni! Akkor kedves kérdező, mikor is lettél terhes? Röhej!
2013. febr. 2. 21:19
 97/198 A kérdező kommentje:
a kedves kérdező,ha figyelnél,elég kizártnak tartja azt,hogy a mostani esetből lett terhes,ezért egy előbbi esetre tippel.Nem tudom...lehet neked nehéz a felfogásod,de nem értem akkor miért itt osztod az észt...Ide téged senki nem hívott,ha nem tetszik valami.Szóval el lehet menni.Szia :)
2013. febr. 2. 21:49
 98/198 v-f.m. ***** válasza:

Sajnálom Cat! Remélem a wellness kiruccanásból összejön a kisbabó! Nagyon szurkolok Nektek!

Én mára nem várom/vártam, és még szerencsére nem is jött meg! (gyorsan le is kopogom):) Ha holnapig sem jön meg, amit nagyon remélek, akkor reggel csinálok egy tesztet :)

2013. febr. 4. 09:19
 99/198 A kérdező kommentje:
Mindenképp írd meg mi lett az eredmény:)
2013. febr. 4. 18:23
 100/198 anonim ***** válasza:
v-f.m. nagyon szurkolok neked :)
2013. febr. 4. 19:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!