Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Sajnálom Cat :( remélem jövő hónapra összejön a babuci :) majd irj eddig is olvastalak :) Sok szerencsét! :)
Én febr.6ra nem várom de a hasam olyan tompán fájdogál remélem nem menzi. Nekem tegnap volt krémes folyásom akkor azaz ovut jelenti vagy mást? Ed
Sajnálom Cat!
Nem tudom miért de annyira érzem,hogy baba van nálam a dologban.És nagyon úgy érzem,hogy nem mostanában fogant meg,mert a mensim is nagyon furcsa volt és szerintem,ő már akkor itt volt.Érdekes,de tényleg nagyon úgy érzem,hogy babát várok.Egy hétig még semmiképp nem tesztelek...(már alig bírom, de akkor is meg várom a páromat) :)
Sajnálom Cat! Remélem a wellness kiruccanásból összejön a kisbabó! Nagyon szurkolok Nektek!
Én mára nem várom/vártam, és még szerencsére nem is jött meg! (gyorsan le is kopogom):) Ha holnapig sem jön meg, amit nagyon remélek, akkor reggel csinálok egy tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!