Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Nekem a dokim azt magyarázta, hogy valószínű volt valami gyulladás a szervezetemben ami rongálta a pajzsmirigyemet és ez nem egy visszafordítható betegség, így életem végéig szednem kell a gyógyszert.
Ed neked nagyon drukkolok! Remélem zebrás tesztel jelentkezel!
Az IR= inzulinrezisztenciát jelent. Hasonlít a cukorbetegségre, de nem az. "Az inzulinrezisztencia azt jelenti, hogy az inzulinérzékeny szövetek (máj, perifériás szövetek: agy, izomszövet, zsírszövet) inzulin jelenlétében a normálisnál kevesebb glükózt képesek csak felvenni, ami azt eredményezi, hogy a normális biológiai válasz létrejöttéhez jóval magasabb (kóros mennyiségű) inzulin mennyiségre van szükség"
Ezt kimásoltam és a lényeg benne van.
Ed nagyon sajnálom!
Az Ir tünetei lehetnek a hirtelen hízás, hirtelen szénhidrát éhség, fáradtság, indokolatlan feszültség, száraz bőr, ájulás-szerű rosszullét, szívdobogás érzés stb.
Sziasztok, mi újság veletek azóta?
Sunflower :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!