Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
 181/198 v-f.m. ***** válasza:
Kíváncsian várom az eredményt! :) Én vagy is mi nagyon drukkolunk! :)
2013. febr. 26. 12:15
 182/198 anonim ***** válasza:
Köszönjük v.f.m. :) jelentkezem mihelyst lesznek informácioim :) Remélem jo hirekkel jövök :) Ed
2013. febr. 26. 12:55
 183/198 anonim ***** válasza:
Kedves többiek :) sehol senki?? kivel mizujs?? irjatok olyan kiváncsi vagyok :) Ed voltam
2013. márc. 1. 11:12
 184/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem ma van pé-m, de sajnos eddig nem tudtunk együtt lenni ebben a ciklusban és a valószínű szegénykém ma is hulla fáradt lesz. Nekem ez a hónap elúszott,de az endodoki szerint amíg nem jövök rendbe, nem is kellene erőltetni a dolgot. A lényeg, hogy javulgatok. Ilyen volt az előző görbém: [link]

A mostani, pedig már sokkal szebb: [link]

Mónika

2013. márc. 1. 14:06
 185/198 anonim ***** válasza:
Szia Mónika! Sok közös van bennünk:), pl.:én is Mónika vagyok, és nekem is ma van pé-em, elvileg, 14. nap:)Akkor te is március 15-re nem várod? Milyen gondod van, hogy endodokihoz jársz? És hogyhogy még nem szeretkeztetek ebben a ciklusban?
2013. márc. 1. 22:55
 186/198 anonim ***** válasza:
Szia Mónika! Én inkább 16-17-re nem várom az előző ciklusom valamiért rövidebb lett mint szokott. Sajnos pm alulműködésem van arra szedem a letroxot és Ir gyanús vagyok, de az majd csak 12.-én a vérvétel után derül ki. A másik pedig a párom erdészetnél nehézgépes és ott most van az ültetési idő ami azt jelenti, hogy reggel 5 kor megy és jó ha fél 8-ra hazaér és ez hétfőtől szombatig. Este csak vacsizni és zuhanyozni van ereje. Amúgy télen és nyár közepén van hogy 1- 1,5 hónapig nincs munka. De ezt én már megszoktam.
2013. márc. 2. 10:46
 187/198 anonim ***** válasza:
Szeretném megkérdezni h a pm alulműködés mitől lehet?? mi is próbálkozunk a párommal de eddig még nem tudok róla h terhes lennék.most márc5re nem várom.
2013. márc. 2. 11:03
 188/198 anonim ***** válasza:
Szia Mónika :) sajnálom h nem jön össze ebbe a hónapban de majd hátha jövő hónapban sikerül :) én még reménykedek h 5 én nem fog megjönni :) habár a hasam feszül hányingerem van napközbe ami hirtelen jön és hirtelen múlik is.De lehet nem is annak a tünete. Nem élem bele magam majd kiderül a jövőhéten :) Ed voltam :)
2013. márc. 2. 11:08
 189/198 anonim ***** válasza:
Mi az a pm? Petefészek? És az IRnek milyen tünete van és hogy befolyásolja a teherbeesést?
2013. márc. 2. 12:00
 190/198 anonim ***** válasza:
pm az pajzsmirigy alulműködés az Ir-t én sem tudom :) Ed
2013. márc. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!