Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
 161/198 v-f.m. ***** válasza:

Kedves Mónika! Nagyon szépen köszönjük. :)

Remélem Neked is ilyen gyönyörű kétcsíkos teszted lesz a következő hónapban ;)

2013. febr. 13. 11:03
 162/198 v-f.m. ***** válasza:
Ui: De egyébként amég nem jön meg ne add fel! - Mert nekem is voltak enyhe görcseim amikor a mensinek kellett volna lennie,és látod, még is itt van a kis pindur a pocakban :)
2013. febr. 13. 11:05
 163/198 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Hát vasárnap kiderül! Mónika
2013. febr. 13. 11:25
 164/198 A kérdező kommentje:

Nagyon szép erős a teszted.Még egyszer Teljes Szívemből gratulálok! :)

Hát nekem azóta is megvan,egyáltalán nem olyan mint szokott,de megvan.Görcsölni alig görcsöltem,ami szintén furcsa volt,mert nagyon szoktam és bocsi,hogy így írom,de nekem darabos szokott lenni.Most egyáltalán nem olyan,sőt még színre is világosabb és kissé mintha vizes lenne...Ez már tutira nem lehet baba sajnos :( szerintem...

2013. febr. 13. 21:01
 165/198 anonim ***** válasza:
V.f.m még 1× gratulálok :) Mónika reméljük nem mensi lesz! Anna te hogy vagy? pároddal vége vagy mégsem? remélem minden oké és majd eljön az idő mikor majd babázhattok együtt :) Én most várom az ovumat:) és most márc 5 re nem várom :) Ed voltam :)
2013. febr. 14. 00:12
 166/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajnos ma reggelre megjött :(

Mónika

2013. febr. 14. 07:34
 167/198 v-f.m. ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Mégegyszer köszönöm a gratulációkat, és a jókívánságokat. :)

Sajnálom Mónika, hogy megjött, de remélem idén ez volt az utolsó mensid! :)

Mindegyikőtöknek továbbra is nagyon szurkolok, és aztán írjatok, hogy mi jó történt veletek a köv. hónapban!! :)

2013. febr. 14. 10:11
 168/198 anonim ***** válasza:
Kivelmi újság, lányok? Sehol senki?
2013. febr. 19. 13:22
 169/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én már a következő ovura készülök ami márc. 1-2.

Most nagyon boldog vagyok, mert májusban lesz 10 éve, hogy együtt vagyok a párommal és tegnap megkérdezte, hogy mi lenne ha az évfordulónkon összeházasodnánk. Majd ki ugrottam a bőrömből! :)

Mónika

2013. febr. 20. 13:41
 170/198 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok :) én 5re nem várom :) Remélem nem is fog megjönni a menzim :) Mónika ez remek hir :) Sok boldogságot kivánok nektek és pluszba 1 babát is :)) Ed voltam
2013. febr. 21. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!