Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Kedves Mónika! Nagyon szépen köszönjük. :)
Remélem Neked is ilyen gyönyörű kétcsíkos teszted lesz a következő hónapban ;)
Nagyon szép erős a teszted.Még egyszer Teljes Szívemből gratulálok! :)
Hát nekem azóta is megvan,egyáltalán nem olyan mint szokott,de megvan.Görcsölni alig görcsöltem,ami szintén furcsa volt,mert nagyon szoktam és bocsi,hogy így írom,de nekem darabos szokott lenni.Most egyáltalán nem olyan,sőt még színre is világosabb és kissé mintha vizes lenne...Ez már tutira nem lehet baba sajnos :( szerintem...
Sziasztok! Sajnos ma reggelre megjött :(
Mónika
Sziasztok Lányok!
Mégegyszer köszönöm a gratulációkat, és a jókívánságokat. :)
Sajnálom Mónika, hogy megjött, de remélem idén ez volt az utolsó mensid! :)
Mindegyikőtöknek továbbra is nagyon szurkolok, és aztán írjatok, hogy mi jó történt veletek a köv. hónapban!! :)
Sziasztok! Én már a következő ovura készülök ami márc. 1-2.
Most nagyon boldog vagyok, mert májusban lesz 10 éve, hogy együtt vagyok a párommal és tegnap megkérdezte, hogy mi lenne ha az évfordulónkon összeházasodnánk. Majd ki ugrottam a bőrömből! :)
Mónika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!