Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Kedves Mónika! Először is szeretnék gratulálni Neked, vagy is Nektek és nagyon sok boldogságot kívánok!Remélem a kis babucit is hamarosan összehozzátok! :)
Kedves Ed, Neked pedig megy a drukk, remélem csupa-csupa jó hírt fogsz Nekünk mondani! Vannak már esetleg tüneteid? -Jó tudom, ha összejött a pici akkor még szinte be sem ágyazódott, de annyira kíváncsi vagyok :)
Én egyébként jövőhét szerdán megyek az első ultrahangra, és remélem, hogy a vőlegényemmel már meghallhatjuk a kismanónk szíveverését is! :)
Kedves v.f.m. :) holnap mentek az első ultrahangra? remélem jol látható lesz a picike babátok :) drukkolok :)
Nekem a hasam feszül továbbra is :) de fájdalmat nem érzek :) más jel még nem mutatkozik.
Kedves Ed! Remélem Nálatok, most már baba van a dologban! A hasfeszül mondom nagyon jó jel, mondjuk nekem néha fájt is de ugye minden terhesség más és más :) De olyan fura közérzetem is volt, mintha már éreztem volna, hogy van odabent valaki :)
Igen!!! Holnap megyünk az első ultrahangra meg a doktornőhöz, remélem minden a legnagyobb rendben lesz, és már szép szívhangot is fogunk hallani! Annyira várjuk már a párommal!! Én kicsit izgulok is hogy minden rendben legyen, bár eddig semmi, olyan jel nem mutatkozott ami rosszat sejtetne :) Sőt, hétvégén azért a biztonság kedvéért csináltam délután egy tesztet, és a teszt csíkom 3x erősebb volt a kontroll csíknál, és 2-3 másodpercen belül ki is jött :)
Ed, akkor mikor fogsz először tesztelni? Mikorra tervezted? Vagy majd csak ha már egy-két napot kimarad?
Kedves Többiek, nagyon eltüntetek! Nálatok valami pozitív? :) 7+4 hkm
Kedves v.f.m. :) kiváncsian várom majd a fejleményket :)
Úgy legyen nálam is h baba legyen a dologban.A tesztet lehet nőnapkor fogom megcsinálni akkor kell már vmit kimutasson ha nem jön meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!