Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
 171/198 v-f.m. ***** válasza:

Kedves Mónika! Először is szeretnék gratulálni Neked, vagy is Nektek és nagyon sok boldogságot kívánok!Remélem a kis babucit is hamarosan összehozzátok! :)

Kedves Ed, Neked pedig megy a drukk, remélem csupa-csupa jó hírt fogsz Nekünk mondani! Vannak már esetleg tüneteid? -Jó tudom, ha összejött a pici akkor még szinte be sem ágyazódott, de annyira kíváncsi vagyok :)

Én egyébként jövőhét szerdán megyek az első ultrahangra, és remélem, hogy a vőlegényemmel már meghallhatjuk a kismanónk szíveverését is! :)

2013. febr. 21. 14:32
 172/198 anonim ***** válasza:
Kedves v.f.m. :) még semmit sem érzek a ciklus.hu naptár szerint 20án volt az ovum 19én voltunk együtt a párommal remélem jo időzités! :)
2013. febr. 21. 22:11
 173/198 anonim ***** válasza:
Ed voltam :)
2013. febr. 21. 22:11
 174/198 v-f.m. ***** válasza:
Én is remélem, hogy sikerült Nektek! ;)
2013. febr. 22. 09:11
 175/198 anonim ***** válasza:
annyit érzek h feszül hasam 2 napja kb.nem szeretném magam beleélni :) 5én kiderül :) Ed
2013. febr. 25. 14:43
 176/198 v-f.m. ***** válasza:
Kedves Ed! Szerintem ez jó jel. :) Nekem úgy volt, hogy 21-én volt pé-m és 23-tól végig feszült a hasam jó sokáig. Legalább két/két és fél hétig! :)7+3 hkm
2013. febr. 25. 14:53
 177/198 anonim ***** válasza:

Kedves v.f.m. :) holnap mentek az első ultrahangra? remélem jol látható lesz a picike babátok :) drukkolok :)

Nekem a hasam feszül továbbra is :) de fájdalmat nem érzek :) más jel még nem mutatkozik.

2013. febr. 26. 09:59
 178/198 anonim ***** válasza:
Ed voltam (lemarad általában) :) :)
2013. febr. 26. 10:00
 179/198 v-f.m. ***** válasza:

Kedves Ed! Remélem Nálatok, most már baba van a dologban! A hasfeszül mondom nagyon jó jel, mondjuk nekem néha fájt is de ugye minden terhesség más és más :) De olyan fura közérzetem is volt, mintha már éreztem volna, hogy van odabent valaki :)

Igen!!! Holnap megyünk az első ultrahangra meg a doktornőhöz, remélem minden a legnagyobb rendben lesz, és már szép szívhangot is fogunk hallani! Annyira várjuk már a párommal!! Én kicsit izgulok is hogy minden rendben legyen, bár eddig semmi, olyan jel nem mutatkozott ami rosszat sejtetne :) Sőt, hétvégén azért a biztonság kedvéért csináltam délután egy tesztet, és a teszt csíkom 3x erősebb volt a kontroll csíknál, és 2-3 másodpercen belül ki is jött :)

Ed, akkor mikor fogsz először tesztelni? Mikorra tervezted? Vagy majd csak ha már egy-két napot kimarad?

Kedves Többiek, nagyon eltüntetek! Nálatok valami pozitív? :) 7+4 hkm

2013. febr. 26. 10:55
 180/198 anonim ***** válasza:

Kedves v.f.m. :) kiváncsian várom majd a fejleményket :)

Úgy legyen nálam is h baba legyen a dologban.A tesztet lehet nőnapkor fogom megcsinálni akkor kell már vmit kimutasson ha nem jön meg. :)

2013. febr. 26. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!