Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/198 v-f.m. ***** válasza:
Sziasztok! Ma reggel teszteltem és full negatív lett. :S Amit viszont nem értek, hogy hányinger és a has szurkálás a teszt végeredménye ellenére ugyanúgy megvan, és még mindig nem jött meg, sőt tünetei sincsenek (pattanás, menzi görcsök stb.). Nem tudom most mit vagy mire gondoljak.
2013. febr. 5. 09:42
 102/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok! v-f.m. amíg nem jön meg addig van remény. Én már nem reménykedek, mert tegnap voltam az endodokinál és igen elszomorító hírekkel szolgált. Pm. alulműködésem van amire azonnal kiírta a Letrox-ot. Meg kaptam IR-es vérvételre beutalót, mert szerinte tuti IR-es vagyok. Csak az az egy dolog vigasztal, hogy legalább meg van az oka annak hogy ennyi ideig miért nem estem teherbe.

Mónika

2013. febr. 5. 11:54
 103/198 anonim válasza:

Sziasztok, én nem irtam eddig, mert nem nagyon voltak tüneteim :S

De viszont 10-én kéne megjönnie és tegnap éjszaka azt hittem szétszakad a derekam meg a hasam.. erősebb megjön érzésem volt mint szokottlenni. tartott kb 1 óráig aztán elmult.. most megint semmi tünet.. nem tudom mire véljem.. Remélem baba lesz nektek is és nekem is :))

Laura

2013. febr. 5. 14:04
 104/198 anonim válasza:

v-f.m. én nagyon drukkolok , hisz amig nem jön meg megvan a remény!

Ismertem olyat, hogy csak a 8. hétben tesztelt pozitivat. szóval semmi sincs veszve, amig nem jön meeeeeg :)))

2013. febr. 5. 14:19
 105/198 anonim válasza:
Laura ismét, bocsi lemaradt:P
2013. febr. 5. 14:19
 106/198 anonim ***** válasza:
Mónika szoritok neked h minden rendbe jöjjön veled és ha meg lesz a vérvételi eredményed és szeded a letroxot utánna vagy közben összejön a baba. Szoritok! és Kitartás! :)
2013. febr. 5. 21:21
 107/198 anonim ***** válasza:
Ed voltam :)
2013. febr. 5. 21:21
 108/198 anonim ***** válasza:

Köszönöm Ed! Hogy vagy? Úgy emlékszem mára nem várod.

Mónika

2013. febr. 6. 08:23
 109/198 anonim ***** válasza:
Szia Mónika :) sajnos megjött :( 28-29 naposak a ciklusaim és nem tudom mikor van az ovum mert össze vissza van eddig a mensim rendezőtlenek voltak most az ovum. A párom meg csak hétvégén van itthon és akkor kizárt h terhes maradjak.nem tudom mi tévő legyek,mert sztem semmi probléma nincs velünk csak csupán az h nincs itthon mikor épp az ovum van.
2013. febr. 6. 11:33
 110/198 anonim ***** válasza:
Ed voltam... :)
2013. febr. 6. 11:33
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!