Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Sziasztok! v-f.m. amíg nem jön meg addig van remény. Én már nem reménykedek, mert tegnap voltam az endodokinál és igen elszomorító hírekkel szolgált. Pm. alulműködésem van amire azonnal kiírta a Letrox-ot. Meg kaptam IR-es vérvételre beutalót, mert szerinte tuti IR-es vagyok. Csak az az egy dolog vigasztal, hogy legalább meg van az oka annak hogy ennyi ideig miért nem estem teherbe.
Mónika
Sziasztok, én nem irtam eddig, mert nem nagyon voltak tüneteim :S
De viszont 10-én kéne megjönnie és tegnap éjszaka azt hittem szétszakad a derekam meg a hasam.. erősebb megjön érzésem volt mint szokottlenni. tartott kb 1 óráig aztán elmult.. most megint semmi tünet.. nem tudom mire véljem.. Remélem baba lesz nektek is és nekem is :))
Laura
v-f.m. én nagyon drukkolok , hisz amig nem jön meg megvan a remény!
Ismertem olyat, hogy csak a 8. hétben tesztelt pozitivat. szóval semmi sincs veszve, amig nem jön meeeeeg :)))
Köszönöm Ed! Hogy vagy? Úgy emlékszem mára nem várod.
Mónika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!