Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Sziasztok!
Holnap nem kéne megjönnie, de tegnap óta van ez a barnázás :(:(, így most izgulok...A melleim rettenetesen fájnak, leginkább a külső oldalon. Ez normális??
Ami még furcsa,h a hasam fáj,de nem lent, hanem a gyomrom. Nem tudom , h ez hányinger érzés-e, nem hiszem mert szinte soha nem hánytam:D. + magas a testhőm, de ez igazán magas,37,5!!???Vagy rosszul mértem v nem értem....
Szóval csak reménykedem (kicsit félek) és izgulok, persze értetek is!! :)
Cat
Köszönöm! :)
Érdekes amit írtál, egyik nap a héten nálam is volt ilyen, de én a sósat kerestem mindenhol!!! Reggelire nem kívántam a sima kiflit, amit amúgy enni szoktam, helyette bevágtam egy fél zacskó sós, natúr chipset, amit elvből se eszek soha!!!!! De akkor, annyira sósra vágytam...jobb híján megfelelt...
Ezen akkor röhögnék a legjobban, ha esetleg (ne adja Isten) kiderülne, h nem is vok terhes! Ezért igyekszem mindent viccesen felfogni, a jeleket is, vagyis a jeleknek vélt dolgokat is :).
Neked még van egy kis időd hátra, a mellfeszülés mindenesetre jó jel, pláne h még viszonylag messzi a menzesz, tehát ettől -sztem- nem lehet. Írtad h menzi után vmikor barnáztál. Véletlenül nem együttlét után 5-7 nappal, mert akkor beágyazódási vérzés is lehetett. De persze ez is csak sztem, még nem voltam terhes, nincs nagy tapasztalatom. Nekem enyhe rózsaszínes vmim volt együttlét után 4 nappal. Erre viszont azt mondták...korai...Szóval ez a teherbeesés-dolog rejtély! :D
De remélem sok a "keresztrejtő" köztünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!