Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/198 anonim ***** válasza:
Csajok! én se mértem sosem magamat de nem is tudom mikor van az ovu?? mikor a legmagasabb a 37körüli érték?
2013. jan. 30. 20:15
 62/198 A kérdező kommentje:
Tudtommal fel megy a hő ha ovu van akkor is és ha terhesség akkor is,de lehet rosszul tudok valamit...
2013. jan. 30. 20:16
 63/198 anonim ***** válasza:

Lányok, ovu előtt leesik a hő elég rendesen akkor durr bele az akcióba, és utána hirtelen megemelkedik, az jelző hogy megvolt a tüszőrepedés is!

[link]

Ilyen volt az LH tesztem tegnap este

[link]

[link]

2013. jan. 31. 09:00
 64/198 anonim ***** válasza:
Bijanka és mikor kell elkezdeni a hőmérést? menzi után rögtön?
2013. jan. 31. 09:41
 65/198 anonim ***** válasza:
Mivel én szájban mérem nyelv alatt, mensi napjától célszerű, mert akkor áll be az alaphőd:)
2013. jan. 31. 10:35
 66/198 anonim ***** válasza:
oksa :) köszii :) teszteltél is bijanka?:) Ed
2013. jan. 31. 13:02
 67/198 anonim ***** válasza:
100%
Ed, még csak ovutesztet csináltam, azt belinkeltem, erős mint az állat :))))
2013. jan. 31. 13:45
 68/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Holnap nem kéne megjönnie, de tegnap óta van ez a barnázás :(:(, így most izgulok...A melleim rettenetesen fájnak, leginkább a külső oldalon. Ez normális??

Ami még furcsa,h a hasam fáj,de nem lent, hanem a gyomrom. Nem tudom , h ez hányinger érzés-e, nem hiszem mert szinte soha nem hánytam:D. + magas a testhőm, de ez igazán magas,37,5!!???Vagy rosszul mértem v nem értem....

Szóval csak reménykedem (kicsit félek) és izgulok, persze értetek is!! :)

Cat

2013. jan. 31. 17:40
 69/198 A kérdező kommentje:
Cat nekem tegnap reggel 36.8 volt a hőm, ma reggel kereken 37, a mellem fáj nekem is de én csak ha megnyomom,akkor is csak a mellbimbó környékén,hasfájdogálás ugyan úgy megvan, és az étvágytalanság is,ja és folyamatosan az édeset kívánom,pedig nem szoktam.Ma megettem 2sütit meg egy csokit,tegnap 3bögre kakaó...(még anya kérdezte is,hogy azt mind megettem és megittam?mert tudja,hogy egyáltalán nem vagyok édesszájú.Van amikor rám jön az édességhiány,de akkor egy táblacsokinak a negyede bőven elég.)Nem tudom mi lesz.Drukkolok Cat,hogy ne jöjjön meg :)
2013. jan. 31. 18:06
 70/198 anonim ***** válasza:

Köszönöm! :)

Érdekes amit írtál, egyik nap a héten nálam is volt ilyen, de én a sósat kerestem mindenhol!!! Reggelire nem kívántam a sima kiflit, amit amúgy enni szoktam, helyette bevágtam egy fél zacskó sós, natúr chipset, amit elvből se eszek soha!!!!! De akkor, annyira sósra vágytam...jobb híján megfelelt...

Ezen akkor röhögnék a legjobban, ha esetleg (ne adja Isten) kiderülne, h nem is vok terhes! Ezért igyekszem mindent viccesen felfogni, a jeleket is, vagyis a jeleknek vélt dolgokat is :).

Neked még van egy kis időd hátra, a mellfeszülés mindenesetre jó jel, pláne h még viszonylag messzi a menzesz, tehát ettől -sztem- nem lehet. Írtad h menzi után vmikor barnáztál. Véletlenül nem együttlét után 5-7 nappal, mert akkor beágyazódási vérzés is lehetett. De persze ez is csak sztem, még nem voltam terhes, nincs nagy tapasztalatom. Nekem enyhe rózsaszínes vmim volt együttlét után 4 nappal. Erre viszont azt mondták...korai...Szóval ez a teherbeesés-dolog rejtély! :D

De remélem sok a "keresztrejtő" köztünk! :)

2013. jan. 31. 18:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!