Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
:)köszönöm! Drága vagy, h biztatsz. Ezért is jó ez a weboldal, egyrészt megtudhatsz sok érdekes dolgot másrészt meg sok támogatást kapsz, még akkor is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy kellenek. S ettől máris jobb a kedve az embernek! :)
Hááát, még reménykedem! ;)
Hát ajánlom is,hogy ne csüggedj el.
Biztassuk csak egymást...Ha nem tesszük,miért írtam ki ezt a kérdést?Azért csináltam, hogy tudjunk támogatást nyújtani egymásnak :)
v-f.m. mi is nagyon reméljük,hogy jó hírekkel szolgálsz majd :)
Ed,akkor egy cipőben járunk. :(
Névtelen, Anna a nevem :)
én folyamatosan érzem magamon délután óta ezt,ami remélem jel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Csak sajnos senki nem írt rá semmit idáig.Pedig már nagyon kíváncsi vagyok.
Hűűűha!Elég szép számmal vagyunk, akik mostanában nem várják!:)
Azért tény, h egyre több nőnél megy ez a teherbeesés enyhén szólva nehezen. Bár nem magamról beszélek, én még "gyerek cipőben" járok (bár a koromnál fogva már igencsak ideje és még ki tudja, mit hoz a jövő), de az az általános tapasztalatom (ismerőseim körében) h ez bizony nem egyszerű.
Anyáink/nagyanyáink idejében is voltak gondok, de sztem nem ennyi.
Vajon a felgyorsult élet, a sok stressz a hibás?
AMúgy ma elkezdtem én is az ún. barnázást. Egyenlőre csak kevés mennyiségben... A 37 fokos testhő még meg van és melleim szét akarnak szakadni.:)
NAgyon jó lenne, ha mindenki egy szép pozit tesztelne és folytathatnánk tovább együtt, a tapasztalatok megosztását!
Ezt kívánom magunknak!:)
Nekem pénteken kéne (nem) megjönnie, ha hihetek a ciklus.hu-nak amit nem rég vezetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!