Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/198 anonim ***** válasza:

:)köszönöm! Drága vagy, h biztatsz. Ezért is jó ez a weboldal, egyrészt megtudhatsz sok érdekes dolgot másrészt meg sok támogatást kapsz, még akkor is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy kellenek. S ettől máris jobb a kedve az embernek! :)

Hááát, még reménykedem! ;)

2013. jan. 28. 20:44
 32/198 A kérdező kommentje:

Hát ajánlom is,hogy ne csüggedj el.

Biztassuk csak egymást...Ha nem tesszük,miért írtam ki ezt a kérdést?Azért csináltam, hogy tudjunk támogatást nyújtani egymásnak :)

2013. jan. 28. 20:48
 33/198 anonim ***** válasza:
Nekem is a párom dolgozik hetente jár haza:( igy akkor vagyunk együtt amint csak tudunk és remélem 1× az ovum a körüli napra fog esni ahogy itthon lesz :)
2013. jan. 28. 21:31
 34/198 anonim ***** válasza:
33as Ed voltam :)
2013. jan. 28. 21:37
 35/198 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek meg lehet tudni a nevét? :) remélem nektek is összejön a baba szurkolok nektek!!! :)
2013. jan. 28. 21:38
 36/198 v-f.m. ***** válasza:
Kedves Cat, szerintem még van ok a reménykedésre! :) Lehetsz ideges a kis pindurtól is. Én még mindig várom a hétfőt, hogy tesztelhessek. Remélem jó híreket mondhatok majd :)
2013. jan. 29. 09:23
 37/198 A kérdező kommentje:

v-f.m. mi is nagyon reméljük,hogy jó hírekkel szolgálsz majd :)

Ed,akkor egy cipőben járunk. :(

Névtelen, Anna a nevem :)

2013. jan. 29. 15:12
 38/198 anonim ***** válasza:
Igen Anna 1 cipőben járunk! nekem h febr.6 ra h nem várom semmi terhességre utalo jelet nem veszek észre magamon :( de abban reménykedem h az ovu teszt segit majd,igaz sosem használtam azt sem tudom hogyan kell használni. Bizom h összejön. :)Ed
2013. jan. 29. 17:10
 39/198 A kérdező kommentje:

én folyamatosan érzem magamon délután óta ezt,ami remélem jel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Csak sajnos senki nem írt rá semmit idáig.Pedig már nagyon kíváncsi vagyok.

2013. jan. 29. 17:28
 40/198 anonim ***** válasza:

Hűűűha!Elég szép számmal vagyunk, akik mostanában nem várják!:)

Azért tény, h egyre több nőnél megy ez a teherbeesés enyhén szólva nehezen. Bár nem magamról beszélek, én még "gyerek cipőben" járok (bár a koromnál fogva már igencsak ideje és még ki tudja, mit hoz a jövő), de az az általános tapasztalatom (ismerőseim körében) h ez bizony nem egyszerű.

Anyáink/nagyanyáink idejében is voltak gondok, de sztem nem ennyi.

Vajon a felgyorsult élet, a sok stressz a hibás?

AMúgy ma elkezdtem én is az ún. barnázást. Egyenlőre csak kevés mennyiségben... A 37 fokos testhő még meg van és melleim szét akarnak szakadni.:)

NAgyon jó lenne, ha mindenki egy szép pozit tesztelne és folytathatnánk tovább együtt, a tapasztalatok megosztását!

Ezt kívánom magunknak!:)

Nekem pénteken kéne (nem) megjönnie, ha hihetek a ciklus.hu-nak amit nem rég vezetek....

2013. jan. 29. 18:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!