Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
Bijanka együtt tudok érezni veled. én is egy éve,hogy elvesztettem a picurkánkat (jan.24.-én) akkor volt 6,2mm-es az UH-on. (akkor még nem volt tervezett baba,megszakítás közben csúszott be,de annyira bele éltük magunkat és úgy vártuk.) Sajnos nem jött :(
Sok Sikert Nektek!
Sziasztok!már egyre kevésbé hiszek a babában:(
MA reggel: egy kis rózsaszínes vmi a tisztaságin, igaz azóta semmi.
Viszont olyan feszült vagyok ma! Szegény férjemet épp most sikerült lekiabálnom, oktalanul.:S (megyek is kiengesztelni:)) Fogalmam nincs mitől vagyok ilyen feszült!! Sztem ez is annak a jele,h meg fog jönni. Vagy talán ettől a tudattól, h meg fog jönni vagyok ideges? Ördögi kör!!!
A testhőm még mindig 37 fokos :/
Azért köszönöm a biztatást! :)
Feleslegesen idegeskedem, pár nap és úgyis kiderül!
(Remélem "pozitív" híreket adhatok magamról:D))
Cat
Amúgy én is 34 vagyok már..........szóval ideje már egy babucinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!