Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja Február...

Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)

Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)

2013. jan. 27. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/198 A kérdező kommentje:
Ed elég sokaknak összejött az ovu tesztel.Mi még nem próbálkozunk így.Egyenlőre a természetre bízzuk. De én már nagyon nagyon szeretném :)
2013. jan. 28. 16:01
 22/198 A kérdező kommentje:
Mónika orvossal nézetted már magad? Az,hogy 6éve próbálkoztok,de mégsem jön, nem biztos,hogy természetes. nem?
2013. jan. 28. 16:02
 23/198 A kérdező kommentje:
v-f.m. ezek lehetnek babás jelek,szóval szorítunk érted :)
2013. jan. 28. 16:04
 24/198 A kérdező kommentje:

Bijanka együtt tudok érezni veled. én is egy éve,hogy elvesztettem a picurkánkat (jan.24.-én) akkor volt 6,2mm-es az UH-on. (akkor még nem volt tervezett baba,megszakítás közben csúszott be,de annyira bele éltük magunkat és úgy vártuk.) Sajnos nem jött :(

Sok Sikert Nektek!

2013. jan. 28. 16:06
 25/198 anonim ***** válasza:
Voltunk orvosnál, elméletileg semmi bajunk sincs. Már túl vagyok egy sikertelen inszemen. Február vége felé lesz a következő. Jövő hét hétfőn megyek magán endodokihoz, remélem ő megtalálja az okot. Mindenkinek nagyon drukkolok! Mónika
2013. jan. 28. 16:21
 26/198 A kérdező kommentje:
Mónika mi is nagyon drukkolunk nektek,hogy összejöjjön...
2013. jan. 28. 16:30
 27/198 v-f.m. ***** válasza:
Köszönöm. :) Én és a Párom is nagyon reménykedik benne hogy tényleg összejött a kis babuci. :) Én is nagyon szukolok Nektek! Kitartás! :)
2013. jan. 28. 16:38
 28/198 A kérdező kommentje:
én is nagyon remélem,hogy az én tüneteimet nem csak beképzelem,hanem valósak is,és baba műveli ezeket :)
2013. jan. 28. 17:05
 29/198 anonim ***** válasza:

Sziasztok!már egyre kevésbé hiszek a babában:(

MA reggel: egy kis rózsaszínes vmi a tisztaságin, igaz azóta semmi.

Viszont olyan feszült vagyok ma! Szegény férjemet épp most sikerült lekiabálnom, oktalanul.:S (megyek is kiengesztelni:)) Fogalmam nincs mitől vagyok ilyen feszült!! Sztem ez is annak a jele,h meg fog jönni. Vagy talán ettől a tudattól, h meg fog jönni vagyok ideges? Ördögi kör!!!

A testhőm még mindig 37 fokos :/

Azért köszönöm a biztatást! :)

Feleslegesen idegeskedem, pár nap és úgyis kiderül!

(Remélem "pozitív" híreket adhatok magamról:D))

Cat

Amúgy én is 34 vagyok már..........szóval ideje már egy babucinak :)

2013. jan. 28. 19:04
 30/198 A kérdező kommentje:
Cat vagy épp az is lehet, hogy nem a megjövő mensi miatt vagy ilyen és nem is az ördögi kör miatt,hogy lehet megjön,hanem mert pici van a dologban.Olyankor is elképzelhető a dolog :) Azért még ne add fel,remény mindig van :)
2013. jan. 28. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!