Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
2013. jan. 27. 17:56
51/198 v-f.m. válasza:
Kedves Ed! Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon örülnénk neki ha tényleg egy kis babóca lenne a dologban. :) Én 02.04-re pont a szülinapomra nem várom. :) Már alig várom hogy tesztelhessek :) Remélem Nektek is összejön a picike! :)
52/198 anonim válasza:
Elhiszem h várod kedves v-f.m. Drukkolok! :) Ed
53/198 anonim válasza:
Ma voltam Uh-on a closti miatt, és megrepedt a tüszőm, úgyhogy ma hajrá hajrá van!!!!!
54/198 v-f.m. válasza:
Köszönöm Ed. :) Bijanka Ti pedig húzzatok bele! :P
55/198 A kérdező kommentje:
v-f.m. nekem csak annyi, hogy fájdogál az alhasam(megjegyzem egyáltalán nem szúró érzés) mégis olyan furcsa.Fájnak a melleim,este érzékeny volt a mellbimbóm, a tegnap esti hőm:37.1 de mivel reggel érdemes mérni mértem akkor is és 36.8 lett.Nem tudom,hogy ez jelenthet-e jót :) remélem :)
Bijanka Sok sikert hozzá.Drukkolunk nektek :)
2013. jan. 30. 16:28
56/198 v-f.m. válasza:
Kedves Anna! Tüneteim nem változtak reggel óta, viszont a ma reggeli hőm nekem is 36,8 volt. Bár sosem szoktam mérni a hőmet (ma csak kíváncsiságból csináltam, mert elég sokan ehhez viszonyítanak), így nem tudom hogy ez most az én esetemben számít-e valamit, de remélem ez mindkettőnk számára jó jel. :)
57/198 A kérdező kommentje:
na ez az, hogy én sem szoktam mérni :)
2013. jan. 30. 17:33
58/198 A kérdező kommentje:
régebben mértem kb 2hétig, meg találtam a papírt amire írtam,folyamatosan 36.2 - 36.3 volt a hőm (reggel).Hátha nem ovum van,hanem növekszik egy kis élet bennem (ha még most nem is,de lassan fog) :)
2013. jan. 30. 18:21
59/198 anonim válasza:
Uhhh, a kérdező azért kicsit lüttyedt, nem? Ilyeneket írni!
60/198 A kérdező kommentje:
Milyeneket is? Várni azt,hogy hátha összejött amire már annyira vársz? Az tényleg elég gáz lehet... :)
2013. jan. 30. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!