Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még valaki kiírva február...

Van még valaki kiírva február 5 körülre szülni?

Figyelt kérdés
Hogy vagy? Alvás? Hízás? Kórházi csomag összeállítása? Hol szülsz majd? Mit szedsz?
2009. dec. 21. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm van pont február 5 re kiírva. Nyíregyen szül. Jól van. Jön megy szerintem kicsit túl sokat is, pl tegnapelőtt egész nap vásároltak és még a piacra is kimentek.

Nekem ez kicsit fura mert én 33 hetes terhesen, nem nagyon mentem már sehová, féltem altól hogy valaki valamilyen nyavalyát rám ragaszt, akkor is influenza időszak volt. De ahány ház...

Te hogy vagy, sokat járkálsz?

2009. dec. 21. 11:05
 2/6 anonim válasza:

Én február 8-ra vagyok kiírva, mit is mondjak, hát nem vok valami jól, nagyon fáradékony vok! Aludni nem sokat alszom, majdnem egész éjjel mozgolodik a kislányom! :)

Pisilni 2 óránként járok! A kórházi csomag majdnem kész! dunaújvárosban szeretnék szülni mert közel van hozzánk! Csak magnéziumot szedek!Jah hízás már majdnem 20 kg... 51-ről 69-re! És még nincs vége,de nem érdekel, majd leadom... És te h vagy???

2009. dec. 21. 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Ó, köszi, hát hullafáradtan. Van egy kisfiam, aki mellett le sem tudok ülni, meg háztartás. Pesten élek, de Győrben fogok szülni, ott segítenek majd a nagyszülők. 10 kiló jött fel eddig. Nagyon nehezek a mindennapok, a kisfiam ma pl. 5-kor kelt, aztán azóta egy órát aludt, ezzel le is tudta este fél 8-ig. Szóval pihenés nuku. A kórházi csomagon még nem is gondolkodtam...
2009. dec. 21. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is február 5-ös vagyok!

Második fiam lesz, az első 1,5 éves elevenség.

Szóval az én napjaim sem éppen a pihenésről szólnak és sajnos nekem sem megy éjszaka az alvás.

Eddig pont 10 kg plusznál tartok, de a pocak pici.

Veszprémi vagyok, itt fogok szülni, már mindennel kész vagyok, pici holmik a helyükön, kórházi cucc összekészítve.

2009. dec. 21. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is február 5-re vagyok kiírva. Sote II.

Napok óta elég furcsán érzem magam. Aludni nem tudok, valahol mindig fáj. A hasam elég kemény mindenhol. A baba meg sem áll.

2009. dec. 23. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én febr. 2-re vagyok kiírva.Eddig 3,5 kg-ot híztam(alapban elég súlyos egyéniség vagyok:))

Fáradtság, gyakori (1,2-2 óránként) pisilés, keresztcsont és derék fájdalom,... Szülni Pécsett fogok, remélhetőleg a megyeiben.

Mindenkinek nagyon jó babavárást,gyors szülést.

Babucink igen aktív

2009. dec. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!