Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
2013. jan. 27. 17:56
42/198 A kérdező kommentje:
hát fogalmam sincs mi lehet az oka annak, hogy ennyire nehéz sokaknál a teherbe esés,de én is a sok stresszre tippelnék.Vagy még esetleg az,hogy ezek a sok tartósítószeres ételek/italok amiket be viszünk a szervezetünkbe sokaknál a dohányzás és még szerintem felét sem tudjuk miket nyelünk le mondjuk egy fincsi hamburgerbe öltözve. Nálunk remélem nem lesz az és nagyon remélem,hogy az újdonsült pocaklakó teszi nálam ezt a pocak"fájást" is... :)
2013. jan. 29. 18:26
43/198 A kérdező kommentje:
v-f.m. esetleg valami jelek/tünetek?
2013. jan. 29. 20:09
44/198 anonim válasza:
:))))))Már ne haragudj kérdező, de ez a pocaklakó téma elég gáz, ahogy beszélsz róla, amikor még a terhesség ténye korántsem biztos számodra (ha 3-án lesz ovud). Nem jó ennyire beleélni magad, persze kívánom, hogy sikerüljön. Anonymus:)
45/198 anonim válasza:
Sziasztok! Én 10-ére nem várom, a ciklus.hu szerint 27-én volt az ovum. együtt is voltunk előtte meg aznap is. Drukkolok neketek csajok! első baba lenne és 4. probálkozos honapban vagyunk 19/Laura
46/198 v-f.m. válasza:
Kedves Kérdező! :) Nekem eddig annyi változás van a tüneteimben, hogy a hasi "fájdalmak" nagyon minimális szintre csökkentek, inkább már csak egy ilyen feszülés érzet van odalent, néha szúrkálás. Viszont már második napja érzem, hogy reggel felkelés után és délelőttönként, néha rámjön a hányinger, elég erőteljesen. Nem szoktam reggelizni, úgy hogy valószínű, hogy csak ezért nem jön ki semmi. De ezt korábban sosem éreztem. Neked valami új tünet? :)
47/198 anonim válasza:
Lányok én el vagyok keseredve. Iszonyú ronda a görbém. Az előző görbém nem volt ennyire cikk-cakkos és akkor sem volt peteérésem (doki nézte uh-n). A mostani sokkal rondább. Pedig régen olyan görbéim voltak mint a nagykönyvben. [link]
Hétfőn megyek endokrinológushoz, remélem ő tud majd nekem segíteni.
Nektek nagyon-nagyon drukkolok!
48/198 anonim válasza:
v-f.m. te mikorra nem várod? mert valszeg ez amit érzel terhességre utalo jelek. :) Nekem is igy kezdődtek a fiammal a tünetek h pici hasi szurkálások majd hasfeszülés és később hányinger is társult.Remélem sikerrel számolsz be nekünk itt :) nagyon Drukkolok nektek :) Ám nekem is mintha lenne változás a hasam alja pici szurkálások lennének és tompa hányinger kerülget néha,én febr 6ra nem várom.
50/198 anonim válasza:
Előttem válaszoló ne aggódj, minden megoldódik majd!A. vagyok, és 4 napom van a nemvártif, de semmi tünet:( 10- es tesztem van otthon, mikor csináljam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!