Csajok! Ki nem várja Február közepe körülre?
Ha gondoljátok,izgulhatnánk egymásért együtt és ha esetleg van valami tapasztalatotok,érzésetek,jelek, azt megoszthatnátok velem :)
Azt meg köszönném ha becenevet írnátok a végére,csak hogy be tudjalak azonosítani titeket! Sok Sikert Mindenkinek!!!:)
sziasztok.
Nos az én életem kb most romokban hever,épp most szakítottunk a vőlegényemmel,tehát még ha babát várnék sem akarom már.sőt az életemet sem akarom már... :( nagyon el vagyok keseredve:(
Szia kedves "Kérdező"!!!
Ahogy ígértem, teljesen nem tűntem el és ránéztem az írásotokra....
De hát mi történt veletek?????
Biztos, h komoly v csak ....
HA két ember ott tart, h babát szeretnének, nem szakítanak egyik napról a másikra!!!!
Ezért is kérdezem, h komoly-e, mert ha a párod is -mert ahogy kivettem Te nagyon szeretnél/szerettél volna babát - szóval, ha a párod is szeretne babát, nem hinném, h most szakítana, max egy kisebb (nagyobb) vita lehet ez a mostani!
Remélem minden rendbe jön!!
Cat
Ui.
A többieknek szurkolok, várom a további híreket!
Köszönöm Mónika:) rendi vagy :) én a veterán néztem ovu tesztet de fogok venni de azt pontosa mikor is kell elkzdeni? most menzim 2 napja van.
V.f.m. nked meg szurkolok nagyon!! :)
Anna sajnállk nagyon de remélem visszaforditható még a dolog nem szabad elhamarkodni ilyen döntést. Én szoritok neked h együtt maradj a pároddal és legyen 1 csodálatos babátok :)Sok sikert mindenkinek! Én sem adom fel és remélem az ovu teszt meg csodára lesz képes :)Azért befogok nézni mert itt jol ellehet beszélgetni :)
Sziasztok! Anna nem lehet, hogy csak beijedt a gondolattól, hogy lehet hogy, apuka lesz? Ilyen messziről nehéz tanácsot adni, de próbáljátok átbeszélni a dolgokat, mert azzal sok probléma megoldható.
Ed! Az hogy mikor kell elkezdeni az ovu tesztet ez függ a ciklus hosszától. Nekem 28-29 naposak a ciklusaim és én a 12. napon szoktam kezdeni. Nekem szinte mindig a 13-14. napon szokott full pozi leni.
Kedves Anna! Nagyon sajnálom ami Veled/Veletek történt, de ha eddig jól megvoltatok, és esküvőt is terveztetek, akkor szerintem is csak hírtelen megijedt attól, hogy Apa lesz. Próbáljatok leülni, és higgadtan átbeszélni mindent. Már csak azért is ha a pindur a hasadban, nem tesz jót Neki hogy az anyukája ideges, és jobb lenne Neki is Apuka mellett felnőnie. Ha eddig szerette volna Ő is a babát akkor ha már túl van az "első sokkon" a baba miatt akkor szerintem rendbe jöhet még minden. :)
A többieknek pedig köszönöm a bíztatást. Hétvégére terveztem az újabb tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!